Girona

L’Espanyol-Girona, una prova de categoria

Pretemporada Girona i Espanyol es veuen les cares en un intens duel preparatori a Navata (11 h, TV3); Herrera i Blind podrien debutar amb l’equip

El Girona afronta avui un matx exigent contra l’Espanyol a les instal·lacions del Torremina Golf Club de Navata. El partit, que començarà a les 11 del matí, és a porta tancada i es podrà seguir en directe per TV3. Aquest duel català arriba després dels empats aconseguits pels gironins contra l’Olot i el Montpeller en els seus dos primers partits.

La gran novetat en l’entrenament d’ahir va ser la reincorporació de Yangel Herrera i Daley Blind, que podrien tenir alguns minuts de joc, així com el debut de Van de Beek, si Míchel ho considera oportú. Aquest partit suposarà una prova important per al Girona davant d’un rival de primera divisió, l’Espanyol, dirigit per Manolo González, que jugarà el seu primer amistós de l’estiu. Els periquitos arribaran amb l’absència de Javi Puado per molèsties al genoll i la sortida recent de Martin Braithwaite, deixant l’equip amb només dos davanters del filial, Gaston Valles i Svensson.

I després, doble cita

La setmana vinent es presenta intensa per al Girona amb dos amistosos programats. El primer, a Torremirona, serà contra el Tolosa aquest dimecres a les 11 del matí i a porta tancada. Aquest serà el darrer partit en terres catalanes abans de desplaçar-se dissabte a Castel di Sangro (Itàlia), un destí habitual dels últims estius, per enfrontar-se al Nàpols de la Serie A. El partit es jugarà a dos quarts de 7 de la tarda i, igual que el partit contra el Tolousa, es podrà seguir en directe per TV3.

Els següents compromisos del Girona seran durant la segona setmana d’agost, en partits consecutius els dies 9 i 10, contra el Newcastle i el Bournemouth. Aquests enfrontaments serviran per continuar la preparació de l’equip de Míchel de cara a la nova temporada, amb l’objectiu de millorar el rendiment i la cohesió del grup. El Girona està decidit a aprofitar aquesta pretemporada per posar a punt tots els seus efectius i arribar en plena forma a l’inici de la competició oficial. Amb les novetats de Yangel i Blind, l’equip té la intenció de mostrar una bona imatge en els amistosos restants, posant a prova la seva preparació contra rivals de les millors lligues europees..

Dovbyk reapareix a La Massana

Ahir, Artem Dovbyk va completar la seva primera sessió d’entrenament de la setmana amb els seus companys del Girona, després d’haver estat apartat per febre dilluns i llavors al gimnàs. Encara es troba en una situació d’incertesa, amb el Roma i l’Atlético de Madrid interessats en la seva compra, i el seu agent gestionant les negociacions. No es preveu que Dovbyk jugui l’amistós d’avui contra l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)