Girona

El Girona fa oficial el fitxatge del central Alejandro Francés

El Girona ha anunciat que el central Alejandro Francés és nou jugador del club fins al 30 de juny del 2029 després de segellar l’acord de traspàs amb el Saragossa per poc més de tres milions d’euros, gairebé un en variables assequibles, a més del 10% d’una futura venda a mans del conjunt aragonès, que es desprèn del seu capità amb només 21 anys per tal de facilitar-li l’evolució en la seva trajectòria i fer el pas a la màxima categoria.

Francés arriba per completar la línia a l’eix de la defensa després de la continuïtat dels veterans David López, Daley Blind i Juanpe Ramírez, a més del fitxatge del txec Ladislav Krejci i l’aragonès, la cinquena peça en la lluita per dues posicions.

Alejandro Francés va néixer a Saragossa l’1 d’agost del 2002 –farà els 22 anys el proper dijous– i ja ha sumat 123 partits a segona amb el seu equip de formació, a més de quatre de copa. El central és internacional amb el combinat estatal sub-21 i un dels defenses amb més projecció del panorama espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)