Girona

Dovbyk, inèdit i expectant

Una de les incògnites que rodejava el partit era si Artem Dovbyk disputaria algun minut d’aquest o, fins i tot, si estaria entre els convocats. L’ucraïnès era a la llista però en cap moment es va escalfar i va veure tot el duel al costat del seu compatriota Viktor Tsygankov. El fet que sigui un candidat ferm a ser traspassat els propers dies va obligar Míchel a no prendre cap risc amb el pitxitxi del darrer curs. A l’ariet l’envolta l’expectació després que el seu representant dilapidés qualsevol negociació amb l’Atlético, club favorit a endur-se’l dilluns passat, a qui va catalogar “d’equip sense projecte de futur per a Artem Dovbyk”.

La falta d’entesa en les comissions a cobrar pel representants del futbolista i l’Atlético, a més de l’aparició del Roma –i el West Ham a l’ombra– han provocat un gir de guió que situa el jugador a prop de la Serie A. Per anar a un equip que disputarà l’Europa League, el Girona entén que no ha de negociar i demanarà els 40 milions estipulats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)