Girona

Alejandro Francés: “És el major repte que he tingut en la meva carrera”

Alejandro Francés, el nou fitxatge del Girona, ha dit les seves primeres paraules davant dels mitjans del club. En les seves declaracions, el defensa ha compartit els seus sentiments sobre aquesta nova etapa: “Per a mi suposa un repte, el major repte que he tingut en la meva carrera. Vinc d’estar a segona divisió en el Zaragoza i al final he pogut fer el salt a primera divisió i sobretot un repte molt bonic, molt il·lusionant com és la Champions. Per a mi és un somni fet realitat.”

Francés ha destacat la seva admiració pel club i el seu estil de joc, que va poder observar la temporada passada quan el Girona va competir de tu a tu amb equips grans com el Madrid i el Barça. “Els equips que juguen tan bé al futbol, la veritat és que em va sorprendre molt que un equip com el Girona tingués aquesta sang freda de jugar tant, de jugar al Madrid de tu a tu, al Barça de tu a tu i sobretot guanyar-los.”

Amb tan sols 21 anys, Alejandro Francés arriba amb la determinació de créixer i aportar al màxim. “Jo és que encara no m’ho vull imaginar, fins que no ho vegi no m’ho creuré que el Girona aposti per mi en una temporada que serà molt difícil però alhora súper bonica.”

Els aficionats del Girona poden esperar un jugador compromès que està disposat a deixar-se la pell per l’equip. “Vinc amb molta fam i sobretot doncs a deixar-me la pell per aquest escut que s’ho mereix.” Amb aquesta actitud, Francés espera contribuir al màxim en aquesta nova etapa al club gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)