Girona

Bryan Gil, cedit al Girona

El Girona FC ha tancat un acord amb el Tottenham Hotspur per a la cessió de Bryan Gil fins al final d’aquesta temporada. El nou fitxatge, de 23 anys, ja ha passat la revisió mèdica i demà començarà a entrenar amb l’equip de Míchel Sánchez. En el préstec del futbolista nascut a l’Hospitalet de Llobregat, el Girona tindrà la preferència per comprar el jugador a final de curs a canvi de 15 milions d’euros. Gil és un jugador ràpid i amb gran habilitat en el regat, destacant per la seva capacitat de superar defensors en situacions d’un contra un. És especialment conegut per la seva precisió en els centres, cosa que el fa un element clau per generar ocasions de gol. Tot i ser extrem de formació, pot jugar tant a l’esquerra com a la dreta, i també en posicions més centrals de l’atac.

El català va iniciar la seva carrera futbolística a les categories inferiors del Sevilla, debutant amb el primer equip als 18 anys i jugant quatre partits d’Europa League. Durant el mercat d’hivern de la temporada 2019-2020, va ser cedit al Leganés, i la temporada següent a l’Eibar. El juliol de 2021, va ser traspassat al Tottenham Hotspur. Després de mig any a Anglaterra, va ser cedit al València i al Sevilla, retornant la temporada passada al Tottenham, d’on arriba ara. A més a més, Gil ha estat internacional amb Espanya des de la categoria Sub-16 fins a la Sub-23, formant part de l’equip que va guanyar el Campionat d’Europa Sub-19 el 2019, participant a la semifinal i la final. També va competir a la Copa de la UEFA Sub-19 a l’estiu de 2021. Va debutar amb la selecció absoluta contra Grècia al març de 2021 i va aconseguir la medalla de plata amb Espanya als Jocs Olímpics de Tòquio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)