Girona

Bryan Gil: “Arribar a Girona ha estat un pas molt important”

Bryan Gil, el nou fitxatge del Girona, ha compartit les seves primeres impressions com a jugador vermell-i-blanc, destacant la importància d’arribar al club català. En les seves declaracions, Gil ha subratllat que, des del primer moment en què Girona va contactar amb el seu agent, va saber que aquest era el millor destí, gràcies al nivell esportiu mostrat l’any passat i a la qualitat del vestuari, format per jugadors joves. “Crec que ha estat un encert en tots els aspectes”, ha afirmat.

Objectius i reptes

Pel que fa als seus reptes, el futbolista ha comentat que, en aquesta etapa de la temporada, és complicat establir metes a llarg termini, així que prefereix concentrar-se en reptes a curt termini: “El repte que em proposo és gaudir del futbol, treballar al màxim, tenir disciplina i ser professional cada dia de l’any”. Amb aquesta mentalitat, Gil confia que els resultats arribaran amb el temps.

A més, el jugador ha expressat la seva passió per la lliga espanyola, ressaltant que, fins i tot quan jugava a Anglaterra, seguia més la lliga que la Premier. “L’any passat, el Girona va jugar un futbol molt atractiu i valent, que és el tipus de futbol que m’agrada”, ha dit. Gil ha elogiat el bon nivell del Girona i espera que aquesta temporada sigui la continuació del seu èxit anterior.

Estil de futbolista

Quant a les seves habilitats, Gil ha definit el seu estil de joc com a intens, amb una inclinació per al “one on one” (un contra un) i una gran capacitat per trencar línies tant amb regats com amb parets. “Crec que això pot ser molt útil per a l’equip i que puc aportar molt aquí”, ha assegurat.

Gil també ha reconegut que és la primera temporada del Girona a Europa, però ha destacat la experiència dels jugadors del vestuari. “És cert que Europa és diferent, sobretot la Champions. Cada partit costa de guanyar, tots els equips pressionen i qualsevol error et penalitza”, ha comentat.

La formació i els seus ídols

Els seus records com a futbolista comencen des de ben petit, quan portava el seu pare al poliesportiu del seu poble per jugar a futbol. Gil ha recordat amb especial afecte el seu debut al Pizjuán amb Machín, un entrenador que ha deixat una empremta significativa en la seva carrera.

En referència als seus ídols, ha destacat jugadors valents i ofensius com Savinho i Di María. Gil ha subratllat que li agraden els entrenadors que donen llibertat als jugadors per crear el seu propi futbol, i ha elogiat Míchel per la seva manera de treballar.

Finalment, Gil ha expressat la seva il·lusió per formar part del Girona FC: “Estic molt feliç d’estar aquí, que ningú dubti que deixaré tot per aquesta samarreta. Aquest any segur que serà molt il·lusionant, i el Girona només ha començat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)