Girona

Molta demanda per veure la Champions

Girona El club informa que el 90% dels socis tindran dues de les quatre entrades per a la Champions a Montilivi

El Girona va registrar una gran participació de socis en la inscripció per a la compra d’entrades dels quatre partits de la fase de grups de la Champions League que es disputaran a l’estadi de Montilivi. Un total de 10.340 socis s’han apuntat per aspirar a les preuades entrades, mostrant així un gran interès per formar part d’un moment històric per al club.

Només els 1.000 primers Socis tenen dret, si ho volen, a la compra d’entrades per tots els quatre partits, sense haver de participar en el sorteig. La resta dels inscrits, 10.340 socis, hauran de confiar en la sort per aconseguir el seu lloc a les graderies. El sorteig es farà demà, dimecres 31 de juliol, davant notari per garantir la transparència del procés i assegurar que tots els socis tinguin les mateixes oportunitats.

L’aforament de Montilivi per als partits de Champions League, segons les directrius de la UEFA, serà de 9.721 persones. D’aquest total, 6.000 places es reservaran exclusivament per als socis del club, garantint així que una gran part de les entrades estigui destinada a ells. Segons les previsions, més del 90% dels socis inscrits tindran la possibilitat d’adquirir entrades per a dos dels quatre partits. La resta de socis inscrits tenen garantit almenys un partit, la qual cosa assegura que la majoria dels socis podran viure l’experiència de la Champions en directe. Els socis que han decidit agrupar-se per assistir junts als partits també han tingut l’oportunitat de fer-ho durant el procés d’inscripció. És destacable que dels més de 10.000 socis inscrits, un 66% són socis abonats (6.855) i un 34% són socis sense abonament (3.485). Actualment, el total de socis del Girona és de 15.390.

I després, què?

Després del sorteig, es notificarà per correu al responsable de cada grup sobre els partits assignats a la seva inscripció, facilitant la coordinació per a aquells que volen assistir junts. Les entrades es podran comprar a partir del dia 3 de setembre, després de conèixer els rivals de la Champions, que es determinaran en el sorteig de la UEFA del 29 d’agost.

EL RECOMPTE FINAL

El 66% dels 10.340 socis que s’han inscrit són abonats i el 34% no tenen seient
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)