Girona

Més minuts a les cames

Pretemporada. El Girona disputa avui a porta tancada a Navata el quart amistós de preparació, contra el Tolosa (10.30 h, Esport3), amb l’al·licient del possible debut de Bryan Gil

El Girona buscarà avui contra el Tolosa el primer triomf de la pretemporada després d’empatar contra l’Olot (1-1), el Montpeller (3-3) i l’Espanyol (0-0). L’amistós es disputarà a les instal·lacions del Torremirona Golf Club, a Navata, el mateix escenari on es va jugar també a porta tancada el duel de dissabte contra els blanc-i-blaus. No obstant això, l’enfrontament, programat inicialment per a les 11 h, arrencarà finalment a les 10.30 h.

No serà la primera vegada que els blanc-i-vermells s’enfrontin al Tolosa. Els gironins van aprofitar una aturada de seleccions durant el mes d’octubre del 2018 per organitzar un amistós contra el conjunt occità, que es va imposar per la mínima (0-1).

Bryan Gil, que va ser anunciat dilluns després d’arribar cedit pel Tottenham, podria debutar amb el Girona. A més, Daley Blind i Yangel Herrera, que es van incorporar a la feina divendres i que no van formar part de la convocatòria contra l’equip barceloní, podrien tenir els seus primers minuts. Qui no hi participarà és Artem Dovbyk, pendent de resoldre el seu fitxatge pel Roma. També està per veure si Viktor Tsygankov, que arrossega un trencament muscular a la cuixa que es va fer durant l’Eurocopa, i Jhon Solís, a qui està costant fer net d’una lesió al quàdriceps que es va fer en el tram final de la temporada passada, poden reaparèixer aviat sobre la gespa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)