Girona

A punt de marxa

Mercat El Roma està a punt de fitxar Dovbyk; el Girona es remet als 40 milions, però les converses avancen

El davanter ucraïnès Artem Dovbyk es troba al centre d’una intensa batalla de clubs europeus per la seva signatura. Fa mesos, l’Atlético de Madrid va mostrar interès en el jugador, presentant una oferta que, entre diners fixos i variables, ascendia als 40 milions d’euros a percebre en diferit. No obstant això, recentment el preacord entre el jugador i el club madrileny es va trencar, deixant el futur de Dovbyk enlaire.

L’agent del futbolista, Oleksiy Lundovsky, va comentar a Ukrfootball que l’Atlético no apostava al cent per cent per Dovbyk i que l’oferta era “significativament inferior” a les d’altres clubs interessats. A més, Lundovsky va remarcar que no havien vist un projecte seriós per al davanter ucraïnès, la qual cosa va portar a la ruptura de les negociacions. Paral·lelament, Dovbyk, que havia estat aturat durant els primers dies de la setmana passada, es va reincorporar als entrenaments, un fet que va crear més expectatives al voltant del seu futur.

En aquest escenari, l’AS Roma ha entrat en escena, manifestant un gran interès per Dovbyk. El club italià, sota la direcció de Daniele de Rossi, ha comunicat a l’agent del jugador que estan decidits a fer una aposta important per ell. Així mateix, el director esportiu del Roma, Florent Ghisolfi, ha iniciat formalment les converses amb el Girona, i fins i tot va viatjar a Catalunya per avançar en les negociacions per al traspàs.

El Girona, que manté Dovbyk sota contracte fins al 2028, té l’última paraula en aquesta operació, ja que la seva clàusula de sortida és de 40 milions d’euros. Segons ha informat Fabrizio Romano, el Roma estaria oferint 35 milions d’euros, amb 30 milions de fixos i 5 en variables. El Girona, per la seva banda, demana 35 milions fixos i 5 variables, la qual cosa ha portat Ghisolfi a reunir-se presencialment amb la direcció esportiva del club gironí. Amb Dovbyk sent el pitxitxi de la primera divisió espanyola amb 26 dianes, el Girona és conscient del seu valor al mercat i està decidit a negociar de manera ferma. Les converses entre el futbolista, el seu agent i la direcció tècnica del Girona han estat positives, i les dues parts tenen clar que, si Dovbyk surt de Girona, el seu destí serà la capital italiana.

Ara, només queda tancar la quantitat fixa entre els clubs, un pas que tot fa pensar que no trigarà gaire. Caldrà veure com evolucionen aquestes negociacions, però els indicis apunten a un desenllaç favorable per a l’AS Roma en el futur immediat.

EN NEGOCIACIONS

Florent Ghisolfi, director esportiu del Roma, viatja a Girona per tancar l’acord
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)