Càstig de pretemporada a Torremirona contra el Tolosa (0-4)

El Girona i el Tolosa s’han enfrontat en el quart amistós de la pretemporada, disputat a Torremirona. Un partit marcat per la calor i una millor condició física del conjunt de la Catalunya Nord. Les novetats al Girona han inclòs l’estrena de Blind i Yangel, així com el debut de Bryan Gil i la titularitat de Dovbyk, enmig de les negociacions per la seva possible sortida a la Roma.

Primera part, càstig al Girona

El partit ha començat amb força per part del Tolosa, amb un xut al minut 1 de Frank Magri que ha sortit fregant el pal esquerre. Al minut 6, Portu ha fet la primera rematada entre els tres pals per part del Girona, i última, amb una bona intervenció d’Alex Domínguez.

El Tolosa ha seguit pressionant, amb una clara ocasió al minut 13, quan una pilota dividida a dins l’àrea ha sigut bloquejada pel defensor del Girona Francès. Al minut 14, Zaka ha rematat al travesser, en una altra ocasió molt clara. La defensa del Girona mostrava signes de debilitat, evidenciat per la passada a l’esquena de David Lopez al minut 19 que ha acabat amb Blind fent caure Zaka a la mitja lluna. L’àrbitre ha mostrat la groga al defensa neerlandès.

El Tolosa ha continuat dominant en ocasions i arribades. Al minut 20, Casseres ha xutat una falta que va fregar el travesser, amb una lleu intervenció de Gazzaniga. Al minut 25, un altre xut de Casseres ha sortit fregant el pal.

La superioritat del Tolos’ha culminat al minut 42 amb l’expulsió de Gazzaniga després d’una dura entrada a Zaka, que anava directe a anotar. Míchel ha reaccionat substituint Dovbyk per Juan Carlos a la porteria.

En el temps afegit de la primera part, al minut 45+2, el Tolosa ha aconseguit el primer gol del partit. Després d’una rematada de Charlie Creswell al pal en la sortida d’un córner, Rasmus Nicolaisen ha aprofitat el rebot al segon pal per marcar el 0-1.

Segona part: Sentència del Tolosa

En començar la segona part, Míchel ha fet canvis: Van de Beek, Juanpe i Valery han entrat per Yangel, Bryan i Blind. Tot i els canvis, la situació no ha millorat per al Girona. Al minut 51, el Tolosa ha augmentat la seva avantatge amb un segon gol de Frank Magri, que ha driblat a Juan Carlos després d’una pèrdua de pilota del Girona.

Els de la Catalunya del Nord han seguit dominant, i al minut 53, Juan Carlos ha hagut d’aturar a boca de canó a Babicka. El Girona, amb un home menys, es veia totalment superat. El tercer gol del Tolosa ha arribat al minut 61, amb una bona jugada per la banda esquerra finalitzada per Zaka. Després d’aquest gol, el Girona ha fer tres canvis més: Misehouy, Villa i Antal han substituit Almena, David Lopez i Portu.

Al minut 70, el Tolosa ha tancat el marcador amb un quart gol, obra de Gelabert amb una rematada directa a l’escaire. El gol ha vingut després d’una recuperació a prop de l’àrea del Girona, amb Ivan Martin queixant-se d’una falta prèvia. Amb l’entrada de Minsu i Roca, per IvanMartín i Arnau, el Girona ha seguit amb la mateixa línia, però el coreà ha provocat un penal que ha acabat enviant ell mateix a la fusta al 81. Una oportunitat perduda per maquillar el marcador.