Girona

Arnau: “Caldrà tenir més ritme”

Malgrat ser un partit de pretemporada, el resultat d’ahir no va deixar indiferent ningú, i Arnau Martínez, que va exercir de capità i va jugar tant de migcampista com de central, va compartir les seves impressions després del duel. “Perdre mai és agradable, i més en un partit en què esperàvem mostrar una millor versió de nosaltres mateixos. A tots ens fa mal perdre, però això forma part del procés d’aprenentatge en aquesta fase de la pretemporada”, va dir.

Martínez va destacar la importància d’aprendre dels errors comesos durant el partit: “Hem de mirar el vídeo, analitzar el que hem fet malament i el que hem fet bé. Aquestes derrotes són una oportunitat per millorar abans que comenci la competició oficial.”

El jove futbolista també va parlar sobre el seu nou rol al mig del camp: “M’hi he trobat molt còmode. Tant de migcampista com de central, he intentat aportar al màxim per l’equip. El mister ens demana moltes coses, i nosaltres hem d’adaptar-nos ràpidament a les seves idees.” La versatilitat de Martínez és un dels actius que el Girona espera aprofitar aquesta temporada.

A pesar de la derrota, Arnau va mostrar-se optimista de cara al futur: “Encara queda temps per treballar i preparar-nos per a la lliga. Hem d’agafar ritme, integrar els nous i construir un equip competitiu.” Martínez deixar clar que no té pressa per renovar, que està molt bé en el Girona, i va valorar positivament els fitxatges.

LES REACCIONS

He canviat de representant i ara tinc la meva mare i el meu pare; estic molt bé aquí i no tinc pressa per renovar, no sé si en parlen...
L’equip ara està al 6 o el 7 de les seves possibilitats, els nous també han d’agafar la idea
Arnau Martínez
jugador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)