Girona

El Girona tanca un acord amb la Roma per Artem Dovbyk

El Girona i la Roma han arribat a una entesa pel traspàs del davanter Artem Dovbyk al conjunt italià. El club gironí es garanteix cobrar els 40 milions que ha demanat des del primer dia a tots els pretendents de l’ariet. I és que, els blanc-i-vermells han aconseguit pujar el fixe que oferia la Roma per damunt dels 30 milions amb unes variables a part assequibles i assegurades, a més d’un percentatge que perdona el jugador que farà sumar la quantitat econòmica demandada.

El conjunt gironí té el 80% dels drets de Dovbyk –l’altre 20% és del Midtjylland danès– i s’assegura 32 milions d’euros de l’operació, el que serà, evidentment, el traspàs més elevat de la història del club, que haurà de trobar un substitut de garanties per competir amb condicions a la lliga, la copa i la Champions League.

En les properes hores el futbolista viatjarà a Roma per passar el reconeixement mèdic i signar el nou contracte. Mentre, el representant del jugador ja ha penjat a les xarxes una samarreta de la Roma amb el número 9 i el nom de Dovbyk.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)