Girona

Koeman visita la ciutat esportiva del Girona

Sorpresa. El tècnic s’ha deixat veure pel centre d’entrenament de Vilablareix, on ha conversat amb Míchel i ha saludat als futbolistes neerlandesos de la plantilla blanc-i-vermella

El seleccionador dels Països Baixos, Ronald Koeman, ha fet avui una visita sorpresa a la ciutat esportiva del Girona. En un vídeo que el club blanc-i-vermell ha publicat a les xarxes socials, es pot veure l’experimentat tècnic saludant als futbolistes neerlandesos Donny Van de Beek, Daley Blind i Gabriel Misehouy. L’exfutbolista també ha mantingut una distesa conversa amb Míchel. “La gent sap que un curs com l’anterior és impossible de repetir”, ha dit Koeman a l’entrenador de Vallecas, que ha afirmat amb el cap i ha respost amb seguretat. “Els de fora criticaran, però l’important és que nosaltres hem de tenir clar que ens hem de fer forts amb la idea que som un club que s’ha de mantenir a primera divisió, i créixer a partir d’aquí”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)