Girona

“Vull créixer amb el club”

Girona. Alejandro Francés és presentat a Montilivi com a nou futbolista del Girona; el saragossà es descriu com un jugador polivalent i àgil amb la pilota

El Girona va presentar oficialment Alejandro Francés, un futbolista de 22 anys de Saragossa. El president, Delfí Geli, i el director esportiu, Quique Cárcel, van destacar la seva polivalència i habilitat amb la pilota. Cárcel va expressar que el club havia tingut interès en el jugador durant anys i li va agrair la seva predisposició per unir-se al Girona.

Francés, que complia anys el dia de la presentació, va mostrar la seva alegria per unir-se al Girona i va dir que ho considera el repte més gran de la seva carrera, especialment amb la possibilitat de jugar la Champions League: “És el repte més gran que tinc en la meva carrera i l’agafo en un bon moment. Potser no m’esperava gaudir d’aquesta competició, la Champions, tan aviat. És una sensació única.” Va agrair al Saragossa els 12 anys de formació i va manifestar el desig de créixer amb el Girona: “El Girona està creixent molt i jo vull créixer amb ells.”

Després de quatre dies al club, Francés va destacar la bona acollida dels jugadors veterans i les converses amb l’entrenador, Míchel, que li va demanar tranquil·litat amb la pilota: “Fa pocs dies que soc aquí, al Girona, però el mister ja ha parlat amb mi i sobretot m’ha dit que aquí juguem d’una manera valenta i amb la pilota com a principal protagonista per fer mal als contrincants.” Francés va dir que sempre havia apreciat el tipus de futbol del Girona, ple d’ocasions i gols, i que estava disposat a adaptar-se als nous esquemes del club, tot i que preferia jugar a la dreta.

Un altre d’aconseguit

Quique Cárcel va dir que l’arribada de Francés encaixava amb la filosofia del Girona i va destacar la seva experiència; va afirmar que tots els directors esportius de primera i segona divisió el coneixien. Una de les polítiques de fitxatge de Cárcel, segons s’ha pogut veure, és tenir molt controlats els jugadors i insistir mercat rere mercat. “És una idea del que volem, del perfil. Intentem aproximar-nos i òbviament el fet que els últims dos anys hàgim fet un futbol com aquest i que tots els jugadors s’hagin revalorat fa que se sentin còmodes. El Girona és un club que no fa les coses perquè sí, sinó que fem les coses que més ens agraden”, va destacar el director esportiu català. Cárcel també va subratllar que aquest enfocament permet al club mantenir una identitat clara i coherent, atraient jugadors que comparteixen la seva visió i estil de joc.

LES REACCIONS

Míchel m’ha demanat que estigui tranquil amb la pilota ja que és el nostre punt més fort; m’agrada molt el joc que aquí es fa
Venir aquí a Girona i jugar a la lliga de campions és el repte més gran que tinc en la meva carrera
Alejandro Francés
jugador del girona fc
Volem agrair al futbolista la seva predisposició per venir aquí, feia temps que el volíem
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)