Girona

Pont aeri a Roma

Dovbyk ja és a Roma on ha passat revisió i firmarà pels italians en les pròximes hores

El Girona fa setmanes que treballa en el recanvi del davanter titular

Ahir, Artem Dovbyk va volar cap a Roma per tancar el seu fitxatge amb l’AS Roma, el conjunt dirigit per Daniele Rossi. Aquest traspàs representarà una bona injecció de diners per al Girona, ja que l’operació es valora en 40 milions d’euros, entre pagaments fixos i variables. Tot i això, el club gironí va estar pendent fins a la nit per rebre la confirmació definitiva del Roma, que encara no tenia tots els papers a punt i no va poder concretar la firma. S’espera que demà es podrà anunciar oficialment el traspàs. Mentrestant el Girona ja treballa intensament per trobar un substitut de Dovbyk, amb l’objectiu de mantenir un davanter titular i de referència.

La sortida de Dovbyk va generar un nou serial amb el futur traspàs. L’agent de Dovbyk, Oleksiy Lundovskyi, va anunciar prematurament l’operació a través del seu perfil d’Instagram, compartint una imatge de Dovbyk amb la samarreta de l’AS Roma. Aquesta publicació, que va avançar l’oficialitat del traspàs abans de l’anunci dels clubs, va ser eliminada poc després. Lundovskyi també va compartir vídeos que mostraven l’arribada de Dovbyk a l’aeroport de Roma i el moment en què el jugador baixava del jet privat que el va portar a la capital italiana, on ja l’esperaven desenes d’aficionats. A les imatges es veu com el futbolista s’apropa als seus nous seguidors i els saluda. Aquestes publicacions no van ser ben rebudes pels clubs, especialment pel Girona, que preferia mantenir la discreció fins a l’anunci oficial.

A la recerca del gol

Amb la sortida de Dovbyk, el Girona s’enfronta a un nou desafiament: substituir dues peces imprescindibles, Dovbyk i Savinho, que junts van generar 53 gols en la lliga. Dovbyk, amb 26 gols i 8 assistències, i Savinho, amb 9 gols i 10 assistències, van establir uns números de rècord per a un any històric del club. No serà fàcil trobar un davanter amb les característiques de Dovbyk, capaç de jugar entre línies, fixar els defenses i tenir instint golejador.

La direcció esportiva busca un perfil de davanter que sigui diferent a Portu i Abel Ruiz, més semblant a Stuani, amb capacitat per lluitar dins l’àrea. Amb l’atractiu de jugar en la Champions i els diners obtinguts aquest estiu, Quique Cárcel, director esportiu del Girona, és conscient que el mercat serà complicat i que l’exigència és elevada, ja que el debut en la lliga és imminent, d’aquí a menys de dues setmanes. A més, els clubs rivals coneixen la nova realitat econòmica del Girona per fitxar, tot i el límit salarial.

ES FA PREGAR

Tot i ser ja a la capital italiana, el Roma no fa oficial la incorporació d’Artem Dovbyk

SERIAL DE L’AGENT

L’agent ucraïnès informa de l’operació abans que els clubs ho facin oficial
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)