Girona

Dovbyk ja és del Roma

Ahir, per fi, es va fer oficial. Artem Dovbyk ha fitxat per l’AS Roma amb un contracte fins al juny 2028, en una de les operacions més destacades del mercat estival a la lliga. El traspàs es valora en 40 milions d’euros, dels quals 34 milions són pagaments fixos i 5 milions són variables. El Girona rebrà el 80% de la suma, mentre que el 20% restant anirà al FC Midtjylland, i el club català es reserva un 10% d’una futura venda del jugador. Aquest moviment esdevé el traspàs més car de la història del club blanc-i-vermell, amb diferència. Una nova realitat.

Sense pair l’èxit

El fitxatge suposa un altre canvi important en la carrera de Dovbyk, que passarà a jugar a la Serie A, una de les lligues més prestigioses d’Europa. La seva incorporació a l’AS Roma reflecteix el creixement i la progressió del jugador, que ha cridat l’atenció de grans clubs gràcies a les seves actuacions destacades, convertint-se en el pitxitxi de la lliga amb 24 dianes. Tot i que des d’un inici d’estiu el nom del davanter ucraïnès ha estat lligat a molts equips, tant de la lliga espanyola com de la italiana, un dels factors determinants ha estat el convenciment mostrat per Daniele de Rossi i el seu agent. Finalment, Dovbyk ha decidit deixar Montilivi, on també li oferien un projecte molt engrescador amb un protagonisme notable.

La decisió de Dovbyk de fitxar pel Roma marca un nou capítol en la seva trajectòria professional, que ara el portarà a competir en una lliga de gran renom i a enfrontar-se a alguns dels equips més poderosos d’Europa. La seva sortida del Girona no només representa un canvi significatiu per al jugador, sinó també una oportunitat per al club català de reforçar la plantilla amb els recursos econòmics generats pel traspàs. Aquest acord permetrà al Girona planificar amb més solidesa el seu futur esportiu i econòmic, buscant nous talents que puguin contribuir als èxits de l’equip en les pròximes temporades.

Sense la Champions

Una de les conseqüències del fitxatge d’Artem Dovbyk pel Roma serà la seva renúncia a la Champions League per competir en l’Europa League amb el club italià. El Girona veu aquest traspàs com una injecció econòmica significativa que li permetrà reinvertir en nous fitxatges i incrementar la massa salarial de cara al futur. El club ha expressat la seva gratitud a Dovbyk pel seu compromís i les seves actuacions destacades durant la seva estada. “Les seves actuacions i compromís han estat fonamentals per als èxits que hem aconseguit junts,” van publicar en el comunicat oficial del seu traspàs al Roma. Aquesta operació permetrà al Girona afrontar amb més garanties els reptes futurs tant a nivell esportiu com econòmic, reforçant l’equip i millorant la seva competitivitat en les pròximes temporades. El traspàs de Dovbyk demostra la capacitat del Girona per formar i revalorar futbolistes, consolidant-se com un actor important en el mercat de fitxatges. Tant per a Dovbyk com per al Girona, aquest moviment obre una nova pàgina plena de reptes

INGRÉS RÈCORD

El Girona tanca el traspàs més car de la seva història, de 40 milions d’euros

REVALORACIÓ

En tan sols un any el jugador ha triplicat el seu valor de mercat a primera divisió

LA FRASE

El Girona és un club petit a la lliga; el Roma una entitat molt important...
Artem Dovbyk
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)