Girona

La medul·lar s’estabilitza

Amb la incorporació d’Oriol Romeu, el mig del camp del Girona comença a agafar forma i, el més important, equilibri. El d’Ulldecona aportarà al joc sentit, contundència i bon posicionament en les facetes defensives, un aspecte clau del joc de Míchel Sánchez, que sabrà que Romeu sempre estarà ben col·locat per evitar les transicions del rival. La medul·lar gironina disposa, doncs, del jugador cedit pel Barça; Yangel Herrera; Iván Martín, que ha fet de pivot en tots els partits de pretemporada que ha jugat; Donny van de Beek, que ha jugat a la mitjapunta, i els joves Gabriel Misehouy, també ofensiu, i Jhon Solís, que encara es recupera de la greu lesió muscular que es va fer en el tram final de la passada campanya.

Si bé al doble pivot només donen garanties Oriol Romeu, Yangel Herrera i Iván Martín, que sense Aleix Garcia i mentre no arribi un relleu més natural haurà d’endarrerir la seva posició, cosa que ja va fer en diverses ocasions el curs passat, al davant Van de Beek, sempre que agafi el millor to possible, té també una posició guardada per fer que la pressió sigui sempre eficaç –el gol que va fer contra el Nàpols n’és un bon exemple–. El paper de Jhon Solís, sense haver fet pretemporada, a més de la joventut del colombià i el marge de millora que encara té, podrien convidar el Girona a buscar-li una cessió. Per a Gabriel Misehouy també s’esperen grans coses, però el seu paper no està cridat a ser providencial, o important d’entrada, ja que tot just afronta la seva primera temporada completa com a professional. De fet, portarà dorsal del filial per estalviar una de les fitxes de la primera plantilla si s’acaben ocupant totes.

Al final, el fitxatge de Javi Guerra va ser dinamitat per l’Atlético, que en 48 hores va acordar les condicions directament amb Peter Lim –25 milions, 5 en variables i un 10% d’una futura venda– i que, a més, es permetrà el luxe de comprar Conor Gallagher al Chelsea per 40 milions més. El Girona es manté atent a qualsevol canvi de decisió colchonera.

CALMA

L’arribada de Romeu fa que el mig del camp ja disposi de força recursos

GIRS DE GUIÓ

L’Atleti aposta fort per Javi Guerra i ha arribat a un acord amb el València de 25+5 milions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)