Girona

Van de Beek: “Girona té un gran projecte, estic molt content d’estar aquí”

El Girona FC ha presentat oficialment el seu nou migcampista, Donny Van de Beek, en una roda de premsa celebrada avui. Acompanyat pel president Delfí Gelí i el director esportiu Quique Cárcel, Van de Beek ha expressat la seva emoció i gratitud per aquesta nova etapa en la seva carrera.

“No calen moltes presentacions del jugador. És un futbolista que necessita trobar una altra vegada el seu millor rendiment. Sabem que té un potencial enorme i nosaltres intentarem trobar la seva millor versió. Amb un ambient de vestidor molt bo i esperem que surti bé també amb l’entrenador. Té experiència i encara és molt jove”, ha destacat Quique Cárcel durant la presentació.

Les primeres declaracions de Van de Beek

En la seva intervenció, Van de Beek ha explicat les raons per les quals ha triat el Girona: “Primer de tot m’agradaria donar les gràcies a la gent del club per portar-me aquí. Crec que és un projecte molt important i la darrera temporada vam veure molts partits on van fer un gran futbol. Crec que pot ser un bon mix.”

Sobre l’influència del seu compatriota Daley Blind, Van de Beek ha comentat: “Daley em va comentar coses abans de venir i vaig parlar amb ell sobre el club i com juga el Girona. Tenim la mateixa idea de joc i vaig seguir l’equip per veure com jugava.”

Adaptació i idioma

Van de Beek ha assenyalat la importància d’aprendre català per comunicar-se millor amb els seus companys i l’equip tècnic: “És complicat per mi aprendre català, però és part de la història i del club. Per comunicar amb els companys i amb la resta de l’equip, vull aprendre el català. Segur que serà difícil, però ho intentaré.”

Objectius i futur

El migcampista neerlandès ha expressat la seva determinació per aconseguir èxits amb el Girona: “El que va passar al passat no va ser fàcil. Ara m’ho agafo com un punt d’inflexió, nou objectiu i un gran projecte. Estic molt content d’estar aquí, al club hi ha una estructura molt bona i és un gran repte per mi. Ha passat molt de temps, però és el passat.”

La importància de la Champions League

Sobre la possibilitat de jugar a la Champions League, Van de Beek ha afirmat: “Considero que jugar la Champions és una de les millors coses que pots fer com a jugador de futbol. Has de donar la millor versió de tu mateix.”

Tot i això, l’entrenador Míchel no ha posat un èmfasi especial en aquesta competició: “Míchel no m’ha dit res especialment de la Champions. M’ha dit que m’acostumi als automatismes.”

Esperances i entrenaments

En referència a la seva adaptació i el seu rendiment, Van de Beek ha dit: “Espero que com més aviat possible pugui integrar-me completament. Ara entreno dur per agafar els automatismes de l’equip i el sistema. Tinc molta confiança que entre els entrenaments i els partits podré donar el meu millor rendiment.”

Recordant moments passats

Van de Beek també ha compartit un record especial de la temporada passada: “Un dia que recordo és contra el Barça a Montjuïc, va ser un partit fantàstic.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)