Girona

“Tinc ganes d’aportar a l’equip des del minut 1”

  • VÍDEO: L'entrevista d'Oriol Romeu als mitjans del Girona FC
  • Oriol Romeu entrenant amb el Girona GIRONA FC.

Oriol Romeu ja fa dies que entrena de nou a les ordres de Míchel Sánchez. El futbolista jugarà al Girona cedit pel Barça fins al final del curs. Ja com a futbolista del Girona, el d’Ulldecona ha ofert declaracions al Canal 21 Ebre i als mitjans oficials del club: “La primera idea era esperar a acabar la pretemporada i després decidir el meu futur però parlant amb el Girona, ells també volien que hi anés el més aviat possible. Veient les opcions que tenia i valorant la meva situació crec que el millor era anar al Girona la temporada vinent, per gaudir, jugar, tenir minuts i això és el que he decidit”.

Per a Romeu, tornar al Girona era la primera opció i el fet de jugar la Chapions amb el club on va ser tant feliç la campanya 2022/23, un aspecte que hi ha ajudat: “La motivació i la il·lusió per jugar la Champions League en un club que no l’ha jugat mai, en una ciutat que no ha viscut això mai… tot això suma la il·lusió i les expectatives. El club i tots voldrem estar a l’altura”.

En declaracions als mitjans del club, el d’Ulldecona insistia: “Volem iniciar bé la lliga i continuar amb el nivell de la temporada passada. Queden un parell de partits amistosos per posar en pràctica el que estem treballant i la lliga és la que ens dirà quina regularitat hem tingut al final del curs”. Oriol Romeu està feliç d’haver tornat a l’entitat blanc-i-vermella: “Tinc ganes d’aportar des del minut 1. Estic feliç de trobar-me de nou amb grans amics, companys i treballadors del club. La temporada passada ho vaig viure des de fora com un aficionat més, va donar goig veure el nivell de l’equip i la constància en la manera de plantejar el futbol. Va ser històric”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)