El Girona tanca la pretemporada amb una nova derrota (3-2)

El Girona ha tancat la seva pretemporada amb una nova derrota. Tot i empatar temporalment gràcies a un gol de Stuani a la primera meitat i avançar-se amb un gran xut de Joel Roca a l’inici de la segona, els gironins han estat superats per la pressió alta del rival i les errades en la sortida de pilota. Malgrat els intents de Míchel per revifar l’equip amb canvis, el Girona no ha pogut evitar una derrota per 3-2.

L’equip gironí ha començat l’últim partit de pretemporada al Vitality Stadium amb sensacions preocupants, seguint el patró vist contra el Newcastle. El Bournemouth ha aprofitat un error en la sortida de pilota d’Ureña al minut 5, que ha resultat en un penal clar comès per Juan Carlos, transformat per Justin Kluivert. El domini dels anglesos ha estat aclaparador, amb una pressió alta que ha asfixiat el Girona, forçant-los a perdre pilotes perilloses a prop de la seva àrea.

El Girona, amb moltes baixes per un procés víric i novetats en l’onze, ha patit defensivament, especialment en les centrades laterals on ha perdut marques constantment. Tot i això, al minut 34, Stuani ha aconseguit empatar després d’una recuperació d’Oriol Romeu i una bona assistència de Misehouy, que ha permès al davanter uruguaià definir amb tranquil·litat. Tot i una millora tímida en defensa, el Bournemouth ha seguit generant perill, amb un gol anul·lat a Kluivert al minut 38 per fora de joc, després d’una dura topada entre Romeu i Senesi. Iker Almena ha estat el jugador més destacat dels de Míchel als primers quaranta-cinc minuts.

La segona meitat

A la segona part, el Girona ha començat amb força gràcies a un gran gol de Joel Roca al minut 50, que ha avançat l’equip en el marcador amb un xut potent i precís. El gironí ha sigut l’únic canvi al descans. No obstant això, les errades en la sortida de pilota han continuat creant problemes a l’equip, donant opcions clares al rival.

Míchel ha fet canvis al minut 58, introduint Selvi i Iván Martín per intentar donar aire fresc a l’equip. Tot i això, el partit ha entrat en una fase més física i travada, amb poques oportunitats clares.

Al minut 71, Luis Sinisterra ha empatat el partit amb una rematada de cap després d’una centrada precisa de Tavernier. Set minuts després, Tebison ha posat el 3-2 en el marcador, aprofitant una defensa gironina poc contundent.

En els últims minuts, el Girona ha intentat reaccionar, però les seves ocasions han estat poc efectives, com el xut centrat de Minsu. Juan Carlos ha evitat el quart gol amb una gran aturada al minut 88, però el Girona no ha pogut evitar la derrota.