Girona

Un toc d’atenció abans del debut contra el Betis

Pocs dies abans de l’inici de la temporada en la lliga, l’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, va compartir les seves impressions sobre l’estat actual de l’equip i les expectatives per a la primera jornada al camp del Betis, dijous a dos quarts de deu de la nit. En una valoració sincera, Míchel va afirmar que actualment l’equip es troba en un moment de transició donant-li una nota de “5 sobre 10”. “Si he de dir una xifra, crec que ara mateix estem en un 5 sobre 10. Però arribarem bé al partit segur. D’aquí a dijous serà segurament el 90% de l’alineació titular del que hem vist aquests dies”, va comentar l’entrenador.

Míchel també va fer referència al mercat de fitxatges, manifestant l’esperança d’incorporar “quatre o cinc peces” noves per reforçar l’equip. “El mercat també ens ha de donar l’oportunitat de fitxar bé; penso que quatre o cinc, segur”, va assegurar. A més, va confirmar que “sí, hi ha jugadors que els tenen molt observats i estan a prop de firmar”. Va explicar que la direcció esportiva ha estat treballant en la identificació de fitxatges potencials des de fa temps. “Portem molt de temps mirant jugadors, fins i tot abans d’acabar la temporada passada. Quique té molts noms. No és aquí el problema, sinó que hem de mirar bé el que volíem i què és el millor per a nosaltres. Haurem d’encertar i saber quin tipus de jugador fitxarem.”

Amb l’arribada de la nova temporada, les expectatives són altes, però Míchel és conscient que l’equip encara necessita temps per aconseguir la cohesió desitjada. La seva valoració indica que, tot i les dificultats, confia a poder presentar un bon equip per afrontar el primer partit. “Estic convençut i he parlat amb en Quique tots els dies que farem un bon equip. Per la primera jornada hem de comptar amb la gent que s’ha entrenat amb normalitat i seran els titulars.”

Amb aquestes declaracions, Míchel deixa clara la seva intenció de construir un Girona competitiu, tot mantenint-se a l’espera de les últimes incorporacions que puguin ajudar a millorar l’equip de cara a la nova temporada.

NOTA PREOCUPANT

El tècnic vallecà posa un 5 sobre 10 al seu conjunt al final de la pretemporada

MERCAT BEN OBERT

Míchel comenta que espera entre 4 i 5 nous fitxatges per reforçar l’equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)