Girona

Oriol Romeu: “Vinc amb la mentalitat de guanyar-me el lloc”

Oriol Romeu ha tornat a Montilivi després d’una temporada al FC Barcelona, gràcies a una cessió fins al final de curs. El president del Girona, Delfí Geli, i el director esportiu, Quique Cárcel, han donat la benvinguda al migcampista. “És un jugador que ens ha ajudat molt en temporades anteriors, tant dins com fora del camp. Estem molt contents que torni per contribuir a aquest projecte tan bonic que tenim aquest any”, ha afirmat Cárcel, subratllant que Romeu pot ajudar a compensar les baixes importants que ha patit l’equip.

Un retorn esperat

Sobre el seu retorn, Romeu ha explicat que “analitzant la temporada i mirant els pros i els contres, vaig arribar a la conclusió que la millor opció per a mi era tornar a gaudir dins del camp”. El migcampista confessa que veu la seva tornada al Girona amb molt bons ulls: “Volia tornar a un lloc on sabia que podia aportar molt a l’equip.”

L’exigència de la temporada passada

“Pel que fa a la possibilitat que l’exigència de la temporada passada pesi sobre l’equip, Romeu és prudent: “Això seria avançar-se. Hem de créixer a partir del partit contra el Betis. Som jugadors amb molta il·lusió, però tot necessita un engranatge adequat amb l’staff i la plantilla que tenim.” El jugador ha destacat que ha pogut completar una pretemporada completa, sense perdre cap sessió ni partit amistós, cosa que li ha permès començar amb bones sensacions. “Conec el míster i les seves idees, i he intentat absorbir-les el més ràpidament possible per ajudar tàcticament i posicionalment a l’equip”, ha dit.

L’evolució del club

Romeu ha notat canvis al Girona des de la seva primera etapa, tot i que manté una filosofia similar: “El més bonic és que el club continua tenint la mateixa filosofia, però també ha millorat en infraestructures. Hem de voler el màxim, i això és molt positiu.”

Relació amb Míchel

El fet de conèixer l’entrenador, Míchel, ha facilitat la seva reincorporació a l’equip: “És molt important perquè saps que el mètode de joc i la manera de plantejar les coses no variaran gaire. Això fa que la meva integració dins del grup sigui més fàcil.”

Sentiments encontrats en el seu retorn a Montilivi la temporada passada

Quan se li ha preguntat sobre com va viure el seu retorn a Montilivi amb el Barça la temporada passada, Romeu ha admès que va tenir sentiments encontrats: “Estava content de veure els meus companys gaudir, però jo competia amb un altre club i havia de fer la meva feina i quan perdia contra el Girona, doncs, també estava trist.”

El creixement del Girona i la seva aportació en el joc

El migcampista ha destacat l’aspiració del Girona a grans coses: “És un club que aspira a créixer cada dia. Aquesta ambició és clau per continuar millorant. El meu objectiu és millorar com a futbolista.”

Romeu considera que encaixa bé al Girona perquè comparteix els valors del club: “Quique i el míster busquen talent al camp, però també valors i respecte. En aquest sentit, tenim maneres de pensar molt similars.”

Missatge a l’afició i valoració de la plantilla

Tot i les baixes importants que ha patit l’equip, Romeu és optimista: “És cert que han marxat jugadors principals, però el club ha demostrat que sap refer-se i seguir creixent. La pretemporada no ha anat bé, però penso que és millor això que perdre al camp del Betis. L’any passat es va crear una nova visió del Girona i ara tenim més confiança. Hem de mantenir la personalitat i ser ambiciosos.”

El desig de fer una gran temporada

Romeu ha expressat el seu desig de fer una gran temporada: “Vull que es faci una temporada de la ’hòstia’. Sempre intento extreure coses positives, i aquest any vull millorar. Si hi ha moments complicats, em servirà per afrontar-los des d’un prisme que ja he experimentat.”

Rol a l’equip i adaptació

Sobre el seu rol, Romeu reconeix que haurà de guanyar-se el lloc: “L’any passat l’equip va fer un pas endavant i els futbolistes que jugaven al mig del camp van destacar molt. Ara he de trobar el meu lloc i adaptar-me ràpidament al que demana el míster.” Romeu també ha destacat la seva intenció de continuar creixent: “No vinc aquí per riure. Vinc per seguir creixent i millorar. El dia a dia serà clau per aconseguir-ho.”

Cap ressentiment per haver marxat

Finalment, el migcampista ha deixat clar que no es penedeix d’haver marxat del Girona la temporada passada: “Quan prens una decisió, ho fas amb el que tens sobre la taula. En aquell moment, era un repte molt important per a mi. No tinc cap sentiment de penediment.”

Romeu sap que ara haurà de lluitar per guanyar-se el lloc en un equip que ha millorat molt: “Més que guanyar-se el lloc, es tracta de rendir a un nivell que ajudi l’equip i faci que tot encaixi millor. Estic conscient que l’equip ve d’una gran temporada i que la plantilla té més nivell. Ara tinc ganes de guanyar aquest protagonisme.”

La clàusula del por contra el Barça

Per acabar, Quique Cárcel ha confirmat que Romeu no podrà jugar contra el Barça per una clàusula de la por: “Podríem trencar-la, però el cost seria massa alt”, ha explicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)