Girona

Arnau Martínez amplia el contracte amb el Girona fins al 2027

Arnau Martínez seguirà formant part del Girona FC durant dues temporades addicionals. El jugador i el club han arribat a un acord per ampliar el seu contracte fins al juny de 2027, sumant així dos anys més a l’acord actual.

El defensa de 21 anys va aterrar al Girona l’estiu de 2018 per integrar-se al Cadet A. Des de llavors, ha progressat de manera ràpida dins de l’Acadèmia del club. El seu debut amb el primer equip va tenir lloc el 17 de desembre de 2020, amb només 17 anys, en un partit de Copa del Rei contra la Gimnàstica Segoviana.

Fins ara, Arnau Martínez ha jugat un total de 123 partits amb el Girona, dels quals 54 han estat a la màxima categoria, i ha anotat 6 gols, la meitat dels quals a Primera divisió. La seva continuïtat al club és una gran notícia per als aficionats i reflecteix la confiança que la direcció esportiva té en les seves capacitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)