Girona

Míchel: “Si pensem com a col·lectiu segur que farem una bona temporada”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del primer partit de lliga que disputarà el seu equip al Benito Villamarín contra el Betis (demà, a les 21:30, DAZN). El de Vallecas confia que els seus jugadors puguin donar un bon nivell competitiu tot i les mancances de preparació i els contratemps que han hagut de driblar tots en forma d’obstacles:

Estat de la plantilla

“Comença una nova temporada i espero que vagi bé a tothom. Hem tingut un problema amb un virus i lesions però tenim l’equip clar per demà. Les baixes són importants ja que Tsygankov és un jugador clau i Valery venia jugant. A més tampoc hi és Manu Vallejo per culpa del procés víric”.

Marxa de jugadors

“La direcció esportiva i jo tenim la mateixa visió de construir la plantilla. L’objectiu és honrar la samarreta, tots els que estiguin aquí han de jugar amb orgull i per la nostra gent. A partir d’aquí creixement i estic convençut que farem la millor plantilla possible aquest any. El procés serà complicat perquè han marxat jugadors importants. Necessitem peces i que els que estiguin aquí estiguin bé. Per això vaig dir que la pretemporada”.

Mercat obert

“És un handicap per tothom però en el meu cap ja es contemplava això i hem de conviure amb això”.

Equip ara clar

“Teníem sis jugadors infectats per un virus. No sabia si arribarien Krejci i Bryan Gil, era una realitat però els dos arribaran. No és el mateix jugar amb Tsygankov i Bryan, sense els dos… Vaig dir que no ho tenia clar però ara si perquè sé quin estat té la plantilla”.

Interès per Michel

“Tenia clara la meva situació i el club també”

Què falta per completar la plantilla?

“Falta un porter més, un jugador al mig del camp a poder ser ofensiu i dinàmic, un davanter més i un jugador de banda, que jugui en les dues bandes. Podria haver una cinquena oportunitat en una altra posició que necessitem.

Miovski

“Cap persona m’ha dit que estigui feta la incorporació i per això penso en el partit de demà i no pas en els fitxatges. Per demà serà impossible que estigui pel partit contra el Betis”.

Objectius

“Primer hem de mirar la composició de la plantilla. Quan dic creixement i honra la samarreta. Vull que el jugador pensi que pot millorar més que el curs passat, sense mirar en el que va fer. Als nous els hem d’ajudar per estar en la seva millor versió però si tenim un pensament col·lectiu en atac i defensa segur que farem una bona temporada. Ara no tinc en el cap un partit de pretemporada en què l’equip hagi tingut una mirada col·lectiva i ara aquesta és la meva feina. I no és fàcil.

Betis

“És un partit complicat i tenen una plantilla top, amb jugadors de gran qualitat. Hem vist els partits de pretemporada i sabem que hem de fer un partidàs i donar la millor versió per guanyar, que serà tot un repte. Són un equip capaç de portar el partit a duels, són forts però arriben a dalt amb la pilota al peu, però per fora són verticals. Hem de fer una bona defensa d’espais, serà complicat però volem ser protagonistes, agafar-la aviat i amb una pressió molt top. Les pèrdues han de ser mínimes”

Pèrdua de jugadors importants

“No ho he patit. El problema d’Aleix és de Xabi Alonso, el de Savinho és de Pep Guardiola i el de Dovbyk és de Rossi. El meu problema són els que han vingut. El repte és espectacular, no per jugar la Champions League sinó per jugar cada tres dies i preparar l’equip per competir al màxim”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)