Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Tots els que estiguin aquí han de jugar amb l’orgull gironí”

L’entrenador del Girona va fer ahir la primera de les múltiples rodes de premsa que oferirà als mitjans de comunicació durant el curs. Jugar tres competicions és tot un repte per al club, però també per al mateix Míchel: “El repte és espectacular, no per jugar la Champions League sinó per jugar cada tres dies i preparar l’equip per competir al màxim”, va explicar el de Vallecas, que hi va afegir: “Quan dic que la paraula clau del curs és creixement, el que vull és que el jugador pensi que pot millorar més sense mirar el que va fer. Als nous, els hem d’ajudar per estar en la seva millor versió però si tenim un pensament col·lectiu en atac i defensa segur que farem una bona temporada. De moment, ara no tinc al cap un partit amistós en què l’equip hagi tingut una mirada col·lectiva i aquesta és la meva feina. No és fàcil però ha d’arribar aviat.”

Míchel va voler restar importància a la pèrdua de jugadors clau en els seus esquemes, un fet que el resigna des de fa setmanes, ja que hi comptava durant el tram final del curs passat: “La direcció esportiva i jo tenim la mateixa visió en la construcció de la plantilla. L’objectiu és honrar la samarreta, tots els que estiguin aquí han de jugar amb l’orgull gironí i per a la nostra gent. És cert que el procés serà complicat perquè han marxat jugadors importants. Necessitem peces i que els que estiguin aquí estiguin bé.” El tècnic, que afrontarà la seva quarta campanya a la banqueta gironina, va admetre tenir clar l’onze titular, ja amb més entrenaments a les cames i sabedor de les baixes i l’estat de la plantilla que ha deixat el procés víric: “Fins fa pocs dies no sabia quins jugadors arribarien al duel. Krejci i Bryan Gil estan bé; Miguel i Abel Ruiz venen dels Jocs Olímpics amb una mentalitat molt bona i amb tot això ja puc saber com jugar i com fer mal al rival”, va analitzar Míchel, respectuós i lloant la plantilla del Betis: “Serà un partit complicat, ja que tenen una plantilla amb jugadors de gran qualitat. Hem vist els partits de pretemporada i sabem que hem de fer un partidàs i donar la millor versió per guanyar. Són un equip capaç de portar el matx a duels, són forts, però arriben a dalt amb la pilota al peu però també per fora, ja que són verticals. Hem de fer una bona defensa d’espais, intentarem ser protagonistes, fer una pressió top i perdre poques pilotes”, va sentenciar Michel Sánchez.

MIRADA COL·LECTIVA

“Sabem que el procés serà molt complicat perquè han marxat molts jugadors clau”

EL RIVAL

El Betis té una plantilla ‘top’, haurem de fer una pressió efectiva i perdre poc la pilota
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)