Girona

Blind s’acomiada de la selecció

Girona. El jugador neerlandès del Girona ha comunicat per xarxes la seva renuúncia a jugar amb la selecció dels Països Baixos

Daley Blind, el central neerlandès de 34 anys s’ha acomiadat de la selecció. L’internacional amb Països Baixos ha comunicat aquest migdia a través de xarxes socials que renuncia a tornar a anar convocat amb la seva selecció i, per tant, estarà disponible tota la temporada per a Míchel.

El defensa blanc-i-vermell ha penjat el següent comunicat: “Va ser un honor portar la samarreta taronja 108 vegades, per a mi aquest és el màxim èxit com a jugador: representar el teu país. Durant onze anys vaig fer tot el possible per continuar vestint aquesta bonica samarreta taronja. M’ha portat tants, tants moments bonics. Això ho estimo. Està sorgint una nova generació amb talent i després d’una bona conversa amb el seleccionador nacional, és hora de centrar-me plenament en el meu club i la meva família. Un cop més, va ser un gran honor! Van ser uns anys fantàstics, gràcies, entrenadors nacionals, personal, companys i, per descomptat, la Legió Taronja! Us trobaré a faltar. Gràcies a tothom”. I així, s’ha acomiadat de la seva selecció després de debutar amb la samarreta taronja el 2013, havent participat en dos mundials i dues Eurocopes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)