Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
enfadat
En l’1-0 va acabar resignat davant una rematada de cap imparable per la força i la distància i en el 20 va fer una aturada brutal a Ruibal per aguantar l’equip. En el 63 va fer el mateix a xut fort i sec de Rodri clau per aspirar a l’empat final.
Arnau (90’)
intermitent
Va tenir lapsus en algunes accions que van generar perill del Betis. En moltes contres dels andalusos se centrava massa i desajustava l’esquema defensiu. En cap moment va avançar línies per doblar Bryan Gil; no era el partit.
David López (90’)
actiu
En les centrades dels bètics va haver de treballar de valent per refusar el perill. El rival tampoc va exigir massa a la defensa gironina i el control del joc, per la baixada d’intensitat fruit del cansament, va ser força evident.
Blind (90’)
ascendent
El neerlandès va perdre la marca —fet estrany el curs passat— de Marc Bartra en l’1-0 i va deixar venut Abel Ruiz en l’intent d’evitar la rematada. Amb pilota va estar bé i va créixer però li falta el ritme i la posada a punt.
Miguel (90’)
Profund
Tot i saber els mecanismes de Míchel de memòria, ahir no va jugar la figura d’afegir-se entre els interiors amb assiduïtat. I és que sobretot va ser profund per banda quan Portu feia la diagonal i li deixava el carril lliure.
Oriol Romeu (66’)
fluix
Va intentar marcar el compàs sent protagonista en moltes fases del joc en què la possessió era clarament favorable al Girona. Tot i manar, alguna pèrdua cridanera va fer que el seu procés de recuperació es congelés per complet.
Yangel H. (70’)
productiu
El veneçolà va tenir alguna opció arribant des de la segona línia i també va provar alguna centrada interessant. Com els altres tres migcampistes va estar a tot arreu, a la base del joc, a la medul·lar i trepitjant la frontal.
Iván Martín (90’)
omnipresent
El mitjapunta va recórrer molts metres per tenir presència en atac i connectar amb els companys però també va endarrerir la posició quan calia, per rebre d’esquena en la sortida de la pilota, oxigenar el joc i oferir una opció de passada.
Bryan Gil (81’)
voluntariós
Es va mostrar participatiu i ho va donar tot des de la banda dreta, intentant ajudar en defensa Arnau i sent al màxim de profund possible. A 15 d’agost, va semblar que se li acabava la gasolina massa aviat i l’equip ho va patir una mica.
Portu (66’)
escorat
Potser va jugar massa enganxat a la banda tot i que es permetia el luxe d’ampliar el radi d’acció i centrar-se quan podia. Com sempre, solidari en la pressió i donant-ho tot li va faltar poder connectar amb els companys trencant a l’espai.
Abel Ruiz (81’)
regular
En el gol intenta aturar el tren Bartra però en la defensa zonal al primer pal no ho va poder fer. En el 4, en una acció que ja no valia, va enviar la pilota a la base del pal i en la segona part, a passada de Yangel, hi va topar novament.
J. SOlís (24’)
pulmó
Va sortir a córrer i a aportar aire fresc a un mig del camp que perdia gasolina i corria el perill de perdre el control que semblava que tenia.
Almena (24’)
brillant
L’extrem va rebre el premi d’una gran pretemporada amb el debut a primera. Va fer una jugada brutal per assistir Misehouy en l’1-1.
misehouy (20’)
oportú
Dos minuts després d’entrar al terreny de joc va fer l’1-1 que seria definitiu.
Stuani (9’)
erràtic
En el 86 Iván Martín li va servir el gol en safata però, lent, li van bloquejar el xut.
krejci (9’)
perdut
Amb el partit ja empatat i el Betis pressionant i dominant, no va trobar el lloc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)