Girona

Per entrar, algú també ha de sortir

Per entrar, també s’ha de deixar sortir. I és una cosa que cada estiu el Girona es troba en el seu camí per cercar reforços. En aquest mercat s’espera que encara hi hagi unes quantes sortides i hi ha un bon grup de jugadors amb qui Míchel no compta. El més clar és Manu Vallejo, el davanter andalús que fa setmanes que treballa al marge i està negociant la seva sortida del club. De fet, Vallejo tampoc va comptar en els plans del tècnic madrileny i el club li va buscar una cessió. Aquest curs es treballa per rescindir el contracte del futbolista, ja que encara li quedaria un any més.

En els darrers dies, un altre futbolista a qui se li ha comunicat que tindrà difícil tenir minuts és Toni Villa. El club busca invertir en un extrem i això topa totalment amb les aspiracions del futbolista per ser important. De fet, és una de les prioritats del club i queda palès que Villa haurà de fer les maletes. El futbolista acaba el contracte el juny del 2025 i tot fa pensar que haurà de pactar amb el club gironí per tancar la seva sortida.

Altres sortides

La convocatòria per al Benito Villamarín va ser una altra mostra que Ilyas Chaira, desaparegut després de la pretemporada, tampoc té lloc a la plantilla del Girona. L’extrem del planter disposa de diferents ofertes de segona divisió i una de les opcions que es planteja el club és que surti cedit, ja que el futbolista encara té contracte fins al 2026. Això no obstant, tampoc es descarta un traspàs.

Finalment, Óscar Ureña té tancada la seva cessió al Barça Atlètic de primera divisió FEF. S’espera que el futbolista renovi abans de sortir en préstec al conjunt blaugrana. El figuerenc acaba el contracte el 2025.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)