Girona

El Girona posa demà a la venda les entrades contra el Barça a Montilivi

El Girona ha comunicat que demà posarà a la venda les entrades per tal que els socis de l’entitat puguin tenir opcions de veure el matx contra el Barça a Montilivi que es disputarà el cap de setmana del 14 i 15 de setembre (encara amb dia i hora per determinar). Els socis, que tindran prioritat a partir de demà a les 11h podran comprar un màxim d’una entrada per ID i gaudiran d’un 10% de descompte sobre el preu –es podran afegir a la cistella fins a 6 entrades en què hi haurà de constar l’ID dels 6 socis.

El partit contra el conjunt blaugrana està inclòs en l’abonament de temporada però tots aquells abonats que no puguin anar al matx podran cedir el seient a una altra persona fina a 5 hores abans del duel o alliberar-lo per així aprofitar els avantatges que ofereix el club com la bonificació del 40% del preu de l’entrada corresponent al seient en cas de ser venuda.

Els preus de les entrades oscil·len entre els 93 euros al públic general –sí és que en surten a la venda per aquests– fins als 180 euros a tribuna superior –83,70 euros als socis fins als 162.

La venda serà exclusivament amb targeta bancària i es podrà comprar pel web del club o a les taquilles, on hi haurà un servei d’ajuda a la compra online.

El Girona adverteix que anul·larà les entrades i bloquejarà els carnets que hagin estat utilitzats o aconseguits de manera fraudulenta activant els tràmits per sancionar als amos d’acord el reglament de règim intern que pot anar fins a la suspensió temporal de la condició de soci i/o abonat d’un màxim de dos anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)