Girona

Aleix, Couto, Sávio i Dovbyk fan la seva vida

Girona. El mig va aixecar el primer títol amb el Leverkusen, el lateral ja va assistir, l’extrem va exhibir verticalitat i l’ariet ucraïnès va debutar

La vida continua i els partits oficials han començat des de fa dies en totes les grans lligues europees. El cap de setmana passat, bona part de la columna vertebral del Girona que ha marxat durant l’estiu a altres clubs, o bé perquè s’acabaven les cessions, o bé en forma de traspàs i benefici de la pròpia entitat gironina, han tingut ja papers de tota mena en els nous destins. Qui més ha continuat somrient damunt d’un terreny de joc ha estat Aleix Garcia, que ha aconseguit el seu primer trofeu com a professional aixecant la supercopa alemanya en el duel que va enfrontar el Bayer Leverkusen –el seu nou club i campió de la Bundesliga i la copa la temporada passada– i l’Stuttgart. Els de Xabi Alonso van empatar a dos en el tram final i el desenllaç del trofeu es va decidir en els penals –Aleix no va fallar el que va haver d’executar després de jugar els 90 minuts.

També a Alemanya, Yan Couto va sortir des de la banqueta en el duel de la primera eliminatòria de copa que el seu equip, el Borussia Dortmund, va disputar contra el modest Phoenix Luebeck. El brasiler va sortir en el 59 i en el 62 ja va donar una assistència a Julien Duranville.

En la Premier League, Savinho va jugar la primera part del Chelsea-City demostrant la seva qualitat i verticalitat per l’esquerra, i també per la dreta davant Cucurella, mentre que Dovbyk va debutar amb el Roma sense veure porteria, ja que els giallorossi van empatar sense gols amb el Càller. Eric Garcia, també peça fonamental el curs passat, va tornar a vestir la samarreta del Barça entrant en el minut 71 en el lloc del mig Marc Bernal.

SENSE ENCERT

Dovbyk no va veure porteria en el seu debut en la Serie A i el Roma va empatar a zero

ERIC, TAMBÉ

El de Martorell va sortir al minut 71 per Marc Bernal i va disputar els primers minuts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)