Girona

Ureña, traspassat al Barça per jugar al filial

El jugador de 21 anys deixa el Girona després de dues cessions poc fructíferes a Segons Divisió i jugarà a 1a FEF amb el Barça Atlètic

Óscar Ureña deixa el Girona i fitxa pel Barça. Ambdós clubs han arribat a un acord econòmic pel traspàs que farà que l’extrem jugui la pròxima campanya al filial blaugrana. Després de sortir cedit les dues darreres temporades al Cartagena i al Leganés, a Segona Divisió, el d’origen dominicà marxa del conjunt gironí, on s’ha format.

Ureña era una de les promeses del futbol base i apuntava a poder acabar arribant al primer equip. Ara bé, les dues cessions a la divisió de plata no han sortit com esperava. No ha tingut el protagonisme que desitjava a cap dels dos clubs i en cap de les dues temporades ha arribat a les deu titularitats. També afectat per algunes lesions, 19 partits jugats a Madrid el darrer any i només 10 a Cartagena fa dos. No ha marcat, però ha repartit tres assistències en aquest període.

Amb el Girona havia debutat amb el primer equip. Ho havia fet a Segona el 2022, jugant una desena de partits i deixant grans sensacions. L’any següent va tenir minuts en tres partits a Primera, sent titular en un d’ells.

Ara, als 21 anys, el Barça hi aposta per reforçar el filial, conscient del potencial que manté el jugador i el que pot aportar des de l’extrem a 1a FEF. Ureña fa un pas enrere si ens fixem en la categoria, però és per jugar al Barça, on sembla que estan sent capaços de fer explotar el rendiment dels joves de la millor manera. Sense anar més lluny, Ureña segueix els passos de Pau Víctor, que ha aconseguit arribar a tenir fitxa del primer equip del Barça.

El jugador nascut a Figueres signa un contracte de dos anys amb el Barça. Ja ha passat les proves mèdiques i ha trepitjat el Johan, on començarà a entrenar amb la resta de companys per preparar el debut en lliga del pròxim diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)