Girona

Pau López: “Vinc a gaudir i a donar-ho tot”

El Girona ha presentat davant dels mitjans de comunicació Pau López, la darrera incorporació que arriba cedit per l’Olympique de Marsella fins al 30 de juny amb una opció de compra per part dels gironins que no és obligatòria. El de Sant Esteve de Llémena torna a casa, amb tres fills i un Girona que no té res a veure amb el club que va deixar amb 15 anys:

Perquè el Girona?

“Vull agrair al club l’esforç i la confiança. Ara em toca tornar tot això al camp. El projecte era il·lusionant, un curs engrescador i vaig parlar amb en David López per saber com era tot. No en vaig dubtar”

Competència

“Ningú m’ha promès jugar i em toca treballar. Intentaré aportar els meus coneixements, vinc a gaudir i a donar-ho tot” ha dit Pau López, que insistia: “No en tinc cap. Vinc a aportar el millor i divertir-me. El míster decidirà, els vaig dir que no tindrien problemes si no jugo. Soc conscient que vinc a un equip en què hi ha un porter que fa bé les coses i hi ha uns rols. Jo treballaré per estar a punt”.

Estil Míchel

“Conec al míster i m’he quedat sorprès amb el vídeo post Betis, sap al que vol jugar i en sap molt de futbol. Al Betis amb Setién ja vaig aprendre a jugar amb molts riscos i he tingut Sampaoli, Gatusso que també arrisquen. Intentaré aportar el millor per ajudar a créixer”

Un Girona diferent

“El Girona que coneixia no té res a veure amb l’actual. Llavors estaven entre tercera i segona B i m’ha sorprès l’estructura actual. És un dels millors equips d’Europa, han cregut en un estil i un projecte i per això es pot jugar en una competició com la Champions”.

Tornar a casa

“Se’m fa estrany. Vaig marxar de casa quan tenia 16 anys però no he tornar a viure a Girona. No porto ni una setmana i em costa assimilar. Per la família era una cosa que no s’esperaven, em veien de tant en tant, i tenir tres nens i veure’ls amb els avis em fa feliç. Vinc a gaudir, a fer un gran any i després ja es veurà”.

Michel

“Dins del camp és una persona exigent i a fora és propera, parla amb tothom, que ens acoblem els nous… només entrar al club veus que la gent vol fer les coses bé, que et cuiden i que és com una família”.

Referents al Girona

“Era petit. Vaig estar aquí fins a infantil A, recordo el canvi de Torres de Palau de sorra a gespa artificial. Em va fitxar l’Espanyol i els tinc estima a tots els clubs que m’han format i fer créixer com a persona i jugador”, ha sentenciat el porter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)