Girona

Joel Roca, cedit al Mirandés

El Girona ha anunciat que l’extrem de Camprodón, Joel Roca, jugarà tota aquesta temporada cedit al Mirandés, de segona A. El futbolista buscarà tornar a agafar el major ritme de competició després de passar-se tot l’any passat en blanc per culpa d’una greu lesió al genoll.

El cos tècnic del Girona comptava en un inici amb Joel Roca en dinàmica del primer equip i competint amb el filial a tercera FEF, però l’opció d’anar a un club que tracta bé als joves i aposta per ells, a més d’una categoria competitiva com és la segona A, han decantat la balança a l’hora de valorar què li aniria millor al jove futbolista de només 19 anys.

El de Camprodon va debutar amb el Girona a la màxima categoria el curs 2022/23 amb només 17 anys, 2 mesos i 19 dies, convertint-se amb el debutant més jove de la història del club des que va aterrar al futbol professional l’estiu del 2008 –va disputar aquella campanya cinc partits acumulant 80 minuts de joc.

Joel Roca buscarà tornar més fort havent aprofitat la cessió al Mirandés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)