Girona

Joel Roca, cedit al Mirandés

Girona. El de Camprodon marxa a segona A per recuperar sensacions després d’un any en blanc per culpa d’una greu lesió al genoll

El Girona va anunciar que l’extrem de Camprodon Joel Roca jugarà tota aquesta temporada cedit al Mirandés, de segona A. El futbolista intentarà tornar a agafar el major ritme de competició possible acumulant minuts després de passar-se tot l’any passat en blanc per culpa d’una greu lesió al genoll.

El cos tècnic del Girona comptava en un principi amb Joel Roca perquè estigués en dinàmica del primer equip i competís amb el filial a tercera FEF, però l’opció d’anar a un club que tracta bé els joves i que aposta per ells, a més de jugar en una categoria competitiva com és la segona A, ha fet decantar la balança a l’hora de valorar què li aniria millor al jove futbolista de només 19 anys.

El de Camprodon va debutar amb el Girona en la màxima categoria el curs 2022/23 amb només 17 anys, 2 mesos i 19 dies, i es va convertir en el debutant més jove de la història del club des que va aterrar al futbol professional l’estiu del 2008 –va disputar aquell curs cinc partits i va acumular 80 minuts.

Joel Roca intentarà aprofitar la cessió al Mirandés per tornar amb la lesió oblidada del tot i després d’haver fet un pas endavant a tots els nivells.

RÈCORD

L’extrem, amb 17 anys, 2 mesos i 19 dies, és el debutant a LaLiga més jove del Girona FC

Un lloc per evolucionar

En les dues darreres temporades, el Girona haurà fet servir el Mirandés per potenciar els seus joves valors i treure’n rèdit esportiu i econòmic. Sense anar més lluny, la campanya passada, el club de Miranda de Ebro ja va acollir en qualitat de cedits els extrems Ilyas Chaira i Gabri Martínez. Tots dos van firmar uns números espectaculars que han cridat l’atenció d’altres clubs, com és el cas del ripollenc, o que han permès al Girona abaratir l’operació d’Abel Ruiz traspassant el de Sant Fost de Campsentelles al Braga portuguès. En la segona part del curs passat es va afegir a l’equip castellà el mig Ibra Kebé, amb un paper residual minvat per les lesions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)