Girona

Miovski: “No tinc por dels números que va fer Dovbyk”

El Girona FC ha presentat avui el seu nou fitxatge, el davanter macedoni Bojan Miovski, en una roda de premsa a la sala de Montilivi. Acompanyat del president del club, Delfí Geli, i del director esportiu, Quique Cárcel, Miovski ha compartit les seves primeres impressions sobre la seva arribada a l’equip català.

Confiança en el nou fitxatge

Delfí Geli ha destacat l’entusiasme amb què el club ha rebut Miovski, expressant que esperen que tingui una “estància feliç i gran rendiment a Girona”. Per la seva banda, Quique Cárcel ha explicat que el fitxatge s’emmarca dins d’un pla més ampli, en previsió de la possible sortida d’Artem Dovbyk: “Sabíem que en aquest mercat podia marxar Dovbyk i hem estat treballant amb diferents jugadors”. Cárcel ha subratllat que Miovski ofereix un perfil de jugador que s’adapta perfectament a les necessitats actuals de l’equip: “Creiem que pot anar a l’espai, aguantar bé la pilota i pel nostre estil de joc, era l’home adequat. Estem molt contents amb la seva incorporació”.

Miovski arriba al Girona després de dues temporades destacades a la lliga escocesa, un context que, segons Cárcel, és diferent del futbol espanyol, pel que el davanter necessitarà un període d’adaptació: “Té capacitat de gol i ens ajudarà molt en aquesta temporada tan important per a tots”.

Primeres impressions i motivacions

Bojan Miovski s’ha mostrat il·lusionat amb el seu nou repte a Girona i ha assegurat que la seva decisió de fitxar pel club ha estat senzilla: “No ha sigut una decisió dura. Per mi és una gran oportunitat. Tota la meva vida he treballat per aquestes ocasions”. El davanter ha destacat l’estil de joc de l’equip com un dels factors clau que el van portar a triar Girona: “Míchel és un gran entrenador amb molta ambició. Al vestidor hi ha molt bon ambient i és com una família, ho he vist en aquests dies que porto aquí. Tinc ganes de jugar”.

Un repte personal i professional

Miovski veu aquesta nova etapa com un repte, no només per al seu creixement personal sinó també per demostrar les seves habilitats en una lliga de nivell superior: “Des que he començat al futbol, he treballat molt dur i crec que m’ho mereixo. Estic envoltat de jugadors amb molta qualitat”.

En referir-se a la diferència entre la lliga escocesa i la lliga espanyola, Miovski ha assenyalat que la primera és “molt més física, no tant tàctica”. Tot i això, confia en les seves capacitats per adaptar-se ràpidament al futbol espanyol.

L’objectiu de jugar a la Champions League

Un dels moments més destacats de la roda de premsa ha estat quan Miovski ha expressat la seva il·lusió per poder disputar la Champions League: “És un somni per a mi. Tinc moltes ganes i, no només vull jugar a la Champions, sinó també ajudar col·lectivament en tot el que pugui”.

Sobre la comparació amb Dovbyk i Castellanos

Preguntat sobre si se sent pressionat per les comparacions amb altres davanters com Dovbyk o Castellanos, Miovski ha estat clar: “No, no tinc por. Sóc un jugador diferent i intentaré marcar el màxim de gols possibles. Espero ser el màxim golejador d’aquesta lliga”.

Finalment, ha remarcat que la seva arribada a Girona no és per destacar individualment, sinó per contribuir a l’èxit col·lectiu de l’equip: “Aquí s’ha de jugar col·lectivament, des del primer moment que hi va haver interès, vaig tenir clar que era la filosofia que volia seguir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)