Girona

Asprilla, imminent

El Girona té enllestida l’arribada de Yáser Asprilla, que firmarà un contracte multianual amb el club, després que totes les parts hagin arribat a un acord pel que serà el traspàs més car de la història del club blanc-i-vermell. L’atacant colombià va arribar ahir a Girona en un vol privat des de Londres per passar la revisió mèdica corresponent i firmar, finalment avui, el vincle que l’unirà al club blanc-i-vermell. La direcció esportiva, doncs, aconsegueix una de les peces desitjades per Míchel Sánchez, que veu en el futbolista un extrem amb habilitat que també podrà jugar com a mitjapunta gràcies a la seva visió de joc i última passada.

En els últims dies de mercat, podria arribar un altre atacant de banda per tenir encara més recursos de qualitat –en lloc de Toni Villa, molt més a fora que dins– i des del Girona estan ben atents a qualsevol moviment que pugui fer el Barça en la seva plantilla. I és que, des de Barcelona, diverses informacions indiquen que l’operació sortida agafa una nova velocitat i que, a més de Lenglet, que alliberarà una fitxa elevada, el conjunt blaugrana es desfarà també o bé de Christensen o d’Eric Garcia, el desitjat per Míchel. Des de l’1 de juliol, que és quan el central de Martorell va tornar a ser a tots els efectes de nou jugador del Barça, des del club s’indica que s’esperarà tant com es pugui per un possible retorn del futbolista que a Girona va meravellar.

Tot i comptar per a Hansi Flick, un dels dos futbolistes seria l’afectat per l’efecte col·lateral d’un límit salarial que ofega un Barça disposat a tot per reduir-lo. En la primera jornada de lliga, Christensen i Eric Garcia van ser suplents però van participar en la victòria blaugrana a Mestalla (1-2). El danès va sortir en el lloc del central d’Estanyol Pau Cubarsí (64’), i el del Baix Llobregat va substituir el jove Marc Bernal (71’), per jugar en la posició de pivot al centre del camp. Queda poc, però tot pot passar.

L’UN O L’ALTRE

Per donar oxigen al límit salarial, el Barça obrirà la porta de sortida a Christensen o Eric

A PUNT

Hi ha acord entre totes les parts i el colombià, ja a Girona, va passar ahir revisió mèdica
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)