Girona

Toni Villa: rescissió a punt

El Girona és a punt d’anunciar la rescissió del contracte de Toni Villa, després d’arribar a un acord amb el futbolista, que li quedava un any de contracte, fins al juny de 2025. Després de ser un dels reforços destacats en l’últim dia del mercat d’estiu de 2022, Villa va tenir un impacte immediat en el retorn del club a primera divisió. Durant la temporada 2022/23, el migcampista va disputar 24 partits de lliga i dos de copa, amb un rendiment sòlid fins que una greu lesió al genoll dret el va allunyar dels terrenys de joc. L’accident, que va significar la ruptura del lligament encreuat anterior i del lligament col·lateral extern, es va produir el 22 d’abril de 2023, en un partit contra el seu exequip, el Valladolid. Va estar gaire bé tota una temporada en blanc, fins que va reaparèixer el 20 d’abril, un any després, contra el Cadis a Montilivi.

Propostes a segona

Ara, amb diverses propostes de segona divisió sobre la taula, Toni Villa és molt a prop de tancar la seva incorporació a la SD Eibar, segons va dir la Cadena Ser. Hi mirarà de recuperar el nivell i tornar a ser protagonista. La seva sortida marca el final d’una etapa curta però intensa en el Girona i deixa enrere un any marcat per la seva contribució inicial i el contratemps de la lesió, un mur que li va impedir fer-se un lloc. El Girona agraeix la seva dedicació i li desitja èxits en la nova etapa professional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)