Girona

Asprilla: “A dins del camp intento transmetre alegria als companys”

El Girona FC ha fet oficial la incorporació de Yáser Asprilla, el jove futbolista colombià de 20 anys que arriba procedent del Watford i es converteix en el fitxatge més car de la història del club, amb una operació que ascendeix a 25 milions d’euros amb variables incloses. En les seves primeres declaracions com a jugador del Girona, Asprilla ha expressat la seva satisfacció per arribar a Montilivi i la seva motivació per afrontar els reptes que venen.

Les primeres impressionsr

“Estic molt content d’haver arribat a aquesta família, a aquest club. Tinc ganes d’afrontar-ho de la millor manera”, ha afirmat Asprilla, mostrant el seu entusiasme per la nova etapa que comença. El jugador ha destacat que la seva decisió de fitxar pel Girona va estar molt influenciada per la seva família i els amics, que li van donar suport en aquest pas.

Com es va gestar el seu fitxatge pel Girona?

“Ho vaig parlar amb la família i molts amics em van escriure i això em va motivar. Aquest club l’havia mirat i entén el futbol com jo ho crec. Amb la família vam decidir que havia de venir a Girona”, ha explicat.

La lliga de campions

El colombià també ha esmentat la il·lusió de competir en LaLiga i en la Champions League, una competició que valora molt. “I també venim a jugar a una de les millors competicions, la Champions, i és bo”, ha dit.

Com es defineix com a futbolista?

Quant al seu estil de joc, Asprilla s’ha descrit com un jugador “habilidós” i ha ressaltat la seva capacitat de fer gols i d’inspirar els seus companys dins del camp. “Com a jugador soc habilidós, a dins del camp faig gols i intento transmetre alegria a tots els meus companys a dins del camp”, ha assegurat. També ha compartit que el seu desafiament més gran fins ara ha estat la Copa América, on va disputar una final per primera vegada.

Objectius molt ambiciosos a Girona

Asprilla té grans aspiracions amb el Girona, especialment en la competició europea: “La idea ara és competir al màxim i a la Champions si es pot quedar campió”. Ha volgut agrair el suport de la seva família al llarg de la seva carrera i ha destacat la inspiració que ha trobat en jugadors com Quintero i Ronaldinho. “Des de petit he vist jugadors, com Quintero a Colòmbia, un dels meus ídols, o també Ronaldinho, que m’han inspirat a jugar a futbol”.

Finalment, Asprilla ha volgut agrair la rebuda dels seus nous companys i ha enviat un missatge als aficionats del Girona: “Estic molt content d’haver arribat a aquest club, i també per la gran rebuda dels meus companys. A l’afició els hi dic que anirem al màxim per competir en cada torneig”.

Aquestes primeres paraules del talentós extrem deixen clara la seva determinació i entusiasme per deixar empremta al Girona i ajudar l’equip a assolir nous èxits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)