Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“L’Atlético és un equip que s’ha reforçat bé i és candidat al títol”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, va compartir les seves impressions abans del complicat partit d’avui contra l’Atlético de Madrid al Cívitas Metropolitano. Conscient del repte que suposa enfrontar-se a un dels equips més poderosos d’Europa, Míchel va destacar la solidesa i l’èxit del projecte liderat per Diego Simeone: “El Cholo ha aconseguit que sigui un dels equips més top del món i d’Europa, ha aconseguit títols i ser a la Champions. Aquest any han fet fitxatges molt top i penso que és un candidat al títol.”

Malgrat la dificultat del partit, Míchel confia en la capacitat del seu equip per competir: “És un partit molt difícil i complicat per a nosaltres, però també tenim il·lusió, motivació i ganes de fer un gran partit. Crec que som capaços de fer-lo i, dins de la dificultat, podem créixer en el partit.” El tècnic també va assenyalar la importància de mantenir una mentalitat positiva i unida en aquests enfrontaments complicats, ja que “la màxima exigència fa que la mentalitat sigui col·lectiva”: “Quan estàs en una dificultat penses en tu i no en l’equip, i necessito que la solució sigui de l’equip.”

A més, Míchel va destacar el valor de les incorporacions d’aquesta temporada, com la d’Asprilla, considerant-les fonamentals per al desenvolupament del projecte a llarg termini del Girona: “Hem fet molt bons fitxatges de jugadors de molta qualitat, però hem de fer equip. Té una esquerra increïble, un u contra u molt bo. Hem de tenir tranquil·litat amb ell, és un gran fitxatge.” Sobre els objectius del club, va subratllar la necessitat de pensar en el futur: “Estem en creixement, i no volíem jugadors per a un any. Volíem jugadors per al creixement del Girona i no només per a la Champions.” Finalment, va enviar un missatge clar als nous jugadors recordant-los que el treball col·lectiu serà clau: “Que agafin la pilota i cap a gol, cap a porteria rival. Fàcil i senzill, tothom està preparat.” Amb aquestes paraules, Míchel evidencia la seva confiança en el procés de creixement del Girona i en la capacitat del seu equip per afrontar amb garanties els grans reptes de la temporada. El tècnic madrileny va mostrar-se optimista sobre l’enfrontament i va recordar que el Girona és capaç de plantar cara a tothom, malgrat tot, i tocant de peus a terra Míchel va definir els de Simeone com a clars favorits.

SENSE SORTIDES

“No espero que ningú més surti d’aquí fins al final del mercat; seria una sorpresa”

UN EQUIP CAMPIÓ

El madrileny va remarcar que veu l’Atlético com un dels candidats a guanyar la lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)