Girona

Geli: “Estem molt satisfets amb la plantilla que tenim”

Abans del partit al Cívitas Metropolitano, el president del Girona ha estat entrevistat a DAZN. El mercat es tanca divendres, i el Girona té força feina feta. “Estem a cinc dies que acabi el mercat i sempre poden passar coses. A dia d’avui estem molt satisfets amb la plantilla que tenim, creiem que tenim una plantilla amb qualitat per tornar a fer una bona temporada, i a veure què passa aquesta setmana”, ha explicat Delfí Geli. “Millorar, sempre intentarem millorar l’equip, i que puguin aportar coses, però s’ha de veure el que va passant aquesta setmana.”

Al president, li han preguntat pel possible retorn d’Eric Garcia. “Eric va estar amb nosaltres, és un gran jugador i va fer una gran temporada. Però no és nostre ara, és del FC Barcelona, i no ens toca parlar d’aquest jugador. Hem de tenir el màxim respecte”, ha dit. Geli també ha valorat l’exigència que representarà l’estrena a la Champions: “És un repte com a club, no només per als jugadors. No estem acostumats a jugar competició europea, i tots sabem que et pots focalitzar massa, però la nostra competició forta és la lliga, consolidar el Girona a primera. És el nostre gran objectiu les pròximes temporades.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)