El Girona cau davant un Atlético que treu petroli de les errades (3-0)

El Girona ha caigut amb contundència davant un Atlético que ha sabut treure petroli dels errors gironins i ha estat molt més efectiu en les seves oportunitats. Tot i el bon joc en alguns trams del partit, la manca de precisió i els errors puntuals han passat factura als de Míchel, que s’emporten una dura derrota en aquesta segona jornada de LaLiga (3-0).

La primera part al Cívitas Metropolitano ha estat un duel equilibrat, amb moments de domini alterns entre l’Atlético de Madrid i el Girona. Julián Álvarez ha avisat amb un xut al minut 4, però el Girona ha respost amb bones arribades, tot i que sense concretar xuts clars. El partit ha estat intens, amb grogues per a Abel Ruiz i Rodrigo De Paul, reflectint la igualtat en el camp.

El moment clau ha arribat al minut 39, quan una errada de Gazzaniga en una sortida arriscada ha provocat una falta fora de l’àrea per unes mans molt clares. Antoine Griezmann ha marcat de falta directa, posant l’1-0 al marcador. Abans del descans, Abel ha tingut l’ocasió més clara del Girona després d’un gran eslàlom de Gil, però Oblak ha aturat el seu xut. Tot i anar per darrera, el Girona ha mostrat moments de bon joc, i buscarà redreçar el rumb a la segona part.

La represa ha començat amb un gerro d’aigua freda per al Girona. Al minut 49, Marcos Llorente ha ampliat l’avantatge per l’Atlético amb un xut potent des de la frontal que ha superat Gazzaniga, qui no ha estat encertat i no ha aconseguit desviar la pilota, que ha entrat de forma centrada a la porteria. Amb el 2-0, el partit s’ha complicat encara més per als gironins.

El Girona ha intentat reaccionar, i Míchel ha introduït canvis per donar una nova energia a l’equip, substituint Romeu, Iván Martín, i Abel Ruiz per Solís, Portu, i Miovski al minut 59. Malgrat les millores en el joc i una clara ocasió de Bryan Gil al 64’, que ha sortit per sobre del travesser, el Girona no ha pogut transformar el seu domini en gols.

Al minut 70, el Girona ha reclamat un penal per una agafada clara a David López dins l’àrea, però l’àrbitre no ha considerat l’acció com a infracció. Els visitants dominaven la possessió, però es mostraven poc precisos a l’àrea rival, mentre l’Atlético, amb una línia defensiva ben organitzada, ha sabut mantenir el control del marcador.

A mesura que s’acostava el final, Simeone ha introduït Sorloth i Correa per reforçar la defensa, consolidant una línia de sis que ha dificultat molt els atacs del Girona. Tot i el domini de la pilota, els gironins han trobat poques opcions per trencar la defensa matalassera.

Amb cinc minuts d’afegit, el Girona ha continuat intentant-ho, però en un contracop letal, Barrios ha superat Bryan Gil en un u contra u, i Llorente ha posat una pilota precisa al cor de l’àrea petita, on Koke ha rematat per sentenciar el partit amb el 3-0 definitiu.