Girona

Míchel: “Ens falta acabar de connectar però tinc una plantilla bonica per fer-ho”

El Girona ha perdut per 3-0 a casa l’Atlético en la segona jornada de lliga. Aquestes són les valoracions que ha fet el tècnic dels gironins després de la derrota al Metropolitano:

Valoració general

“Crec que hem tingut molt control de la pilota però no del joc. L’Atlético estava còmode sabent que nosaltres estàvem bé amb defensa. I a la segona part hem estat bé fins el gol, els tres o quatre minuts. Ens falta ritme, no em fixo molt en el resultat però crec que hem de ser més ràpids amb pilota i ser més agressius tant amb pilota com sense, creant desmarcatges i espais. Crec que en defensa les situacions que hem creat crec que han estat bones.”

Manca d’anar de costat a costat

“Ens ha faltat completar més l’anar de costat a costat. Arribàvem a la zona d’Arnau i ens faltava anar amb Tsygankov i desmarcar a l’esquena del primer central per generar espai a dins i anar a l’altre costat més ràpid. Les nostres voltes sempre han estat amb els centrals, sempre fent-les per darrera i allà l’Atlético se sentia còmode. Ens ha faltat provocar la superioritat de l’anar de costat a costat. A la primera part crec que ens ha faltat ritme de joc. A la segona part crec que hem completat més les jugades de costat a cotat. ells han fet un pas enrere però no ho hem sabut aprofitar amb efectivitat.”

No mirar enrere

“No hem de mirar el passat. L’any passat teníem a Couto i Sávio que ells sols et generaven la superioritat. Ara ho hem de fer amb el futbol. Hem de ser capaços d’enfonsar-los a nivell individual i amb un equip com l’Atlético no és fàcil. Ens ha faltat la verticalitat de l’u contra u. Crec que Tsygankov ho ha millorat a la segona part, i Brayan ha estat bé molt bé en el ritme de joc i enarribar a zona 3. Però sabíem al dificultat del partit i crec que ens falta connectar més. Les connexions entre nosaltres no tenen la fluïdesa que teníem l’any passat. El meu treball és aconseguir-ho i crec que tinc una plantilla bonica per fer-ho”.

Gazzaniga

“Errors i encerts al futbol en fem tots. Jo mai dic que un jugador ens ha guanyat un punt, però Gazzaniga ha fet molt i crec que no hem de personalitzar els errors en ningú”.

Comparació amb l’any passat

“És un dels reptes que tenim. Jo he de treure la millor versió d’ells i explicar-los que cal posar el comptador a 0. Ningú ha de pensar que la nostra exigència sigui tornar a quedar tercers però alhora he d’aconseguir que tots els jugadors que hi eren l’any passat siguin millors que l’any passat. Sempre ens compararan, però sabem que hem de ser un club que ha de treballar amb humilitat i anar creixent. Per això, posarem tota l’exigència des de dins, però deixant de banda les exigències de fora. ”

1 punt de 6

“Jo volia 6 de 6 i no ha pogut ser. No em fixo només amb el resulta, sinó en el rendiment. Per construir la nostra manera de jugar, necessitem més ritme de joc, ser més verticals des de la mentalitat individual i col·lectiva. Però a nivell defensiu crec que avui ho hem construït bé. A l’u de sis no li dono tanta importància”.

Manca en la rematada

“Estem parlant de l’Atlético que a nivell defensiu estan molt ben treballat. Hem buscat solucions però ens ha faltat velocitat. Amb aquesta velocitat crec que traurem moltes més ocasions. I per això ens falta connectar i estic segur que aquest equip ho farà i guanyarà molts partits”.

2 a 0, un cop dur

“No hem baixat els braços. Però sí que és un cop important. Si has tingut 50 minuts on has tingut més o menys el control de la pilota però no has generat ocasions clares i arriba el 2-0, se’t fa difícil. Tot i això, jo crec que l’equip ho ha seguit ntentant. L’Atlético a més no ha estat superior a nosaltres abans del 2-0. ”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)