Girona

El protagonista

Daley Blind

Blind destaca en la derrota

Daley Blind va ser un dels punts més destacats del Girona en la dura derrota contra l’Atlético de Madrid al Cívitas Metropolitano. Tot i el resultat final, el neerlandès va mostrar una actuació sòlida tant amb pilota com sense, demostrant per què és una peça clau en l’eix defensiu de l’equip de Míchel. El neerlandès va completar els noranta minuts, per segon partit seguit, i en línies generals va dominar bé els aspectes tàctics amb pilota. Defensivament, sembla que ha agafat un bon to en aquest inici de curs i això és vital pel conjunt de Míchel Sánchez en aquest curs.

Blind, que ha estat conegut per les mancances de velocitat, va saber compensar aquesta limitació amb una intel·ligència tàctica excepcional i un posicionament excel·lent. En un partit en què es va enfrontar a alguns dels atacants més ràpids i perillosos de LaLiga, com ara Antoine Griezmann i Julián Álvarez, el defensa neerlandès va mantenir-se ferm. La seva capacitat per llegir el joc i anticipar-se a les accions dels rivals li va permetre neutralitzar diverses amenaces que podrien haver estat letals per al Girona. Amb la pilota als peus, Blind va ser el jugador que més intervencions va fer a la línia defensiva, mostrant seguretat i confiança en cada acció. Va destacar especialment en les passades en llarg, com la que va enviar a Miguel en una carrera oberta amb Robin Le Normand, que va ser una de les poques jugades que van trencar la sòlida defensa de l’Atlético. Tot i que els gols encaixats van ser conseqüència de jugades aïllades i dispars des de fora de l’àrea, on no va tenir gaire marge d’acció, la seva actuació en defensa va ser gairebé impecable.

A l’altra banda del camp, Blind va trobar més dificultats per influir en el joc. L’Atlético va estar molt compacte defensivament, i el neerlandès va tenir problemes per trobar els espais entre les línies locals. No obstant això, va continuar intentant contribuir ofensivament, mostrant una verticalitat constant i exercint un lideratge indiscutible dins del camp.

En resum, Daley Blind va ser un dels millors jugadors del Girona en un partit complicat, en què la seva experiència i calma sota pressió van ser fonamentals per mantenir l’equip competitiu durant bona part del duel. Tot i la derrota, la seva actuació va ser un reflex de la seva qualitat i de l’aportació que pot oferir al conjunt gironí aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)