Girona

Toni Villa rescindeix amb el Girona

El Girona ha anunciat que l’extrem Toni Villa deixa de pertànyer al club després d’arribar a un acord per rescindir el seu contracte. El murcià, que tenia un any més de contracte, no formava part dels plans de Míchel Sánchez i el fet de necessitar fitxes per acabar de reforçar la plantilla han decantat al club a acordar la seva marxa com va fer fa escassos dies amb Manu Vallejo.

Toni Villa va arribar al Girona l’estiu del 2022, en el curs de tornada del club a primera, i en el final d’aquest va patir una greu lesió al genoll que el va tenir un any allunyat dels terrenys de joc. La campanya passada, el de Lorquí va jugar només dos partits acumulant uns anecdòtics 11 minuts de joc per establir en un total de 28 enfrontaments, 984 minuts i una diana -contra l’Espanyol- els seus números amb el Girona comptant la lliga i la copa del Rei.

El futbolista ha arribat a un acord per trencar el seu vincle com a gironí i ha fitxat per l’Eibar de segona A per lluitar per l’ascens amb els guipuscoans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)