Girona

Toni Villa ja no pertany a la disciplina del Girona

El Girona i l’extrem Toni Villa van donar per acabada la seva relació després de dues temporades. Toni Villa va arribar al Girona en el curs del retorn a la màxima categoria, un curs en què, ja a les acaballes, el murcià es va fer una greu lesió que el va mantenir un any allunyat dels terrenys de joc. La campanya passada, Villa va jugar 2 partits acumulant només 11 minuts, i tot i fer una pretemporada acceptable, amb un gol marcat en l’amistós contra el Nàpols, les exigències de la plantilla i la necessitat de fer lloc a un dorsal per completar els objectius pel que fa a l’apartat de reforços han provocat que l’atacant hagi de buscar-se la vida lluny de Montilivi –Miovski ja va jugar contra l’Atlético amb el dorsal 19, que havia portat sempre Villa.

Ara Toni Villa ja té un nou destí a segona A per jugar a l’Eibar, una entitat que lluita any rere any per tornar a l’elit i que darrerament sempre es queda a les portes de fer-ho, i on podrà tornar a demostrar que ha deixat enrere la lesió gravíssima que es va fer al camp del Valladolid en el primer minut de joc, precisament el club d’on va venir a canvi d’un traspàs baix per començar l’aventura curta amb el Girona.

La trajectòria del de Lorquí al Girona acabarà amb 28 partits en total entre la lliga i la copa (13 com a titular), 984 minuts i una diana, la que va fer la temporada 2022/23 al llavors anomenat RCDE Stadium contra l’Espanyol.

MARCAT

Toni Villa es va fer una greu lesió al final del curs 2022/23 i va estar un any de baixa

ELS NÚMEROS

El de Lorquí marxa després de jugar 28 partits acumulant 984 minuts i un sol gol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)