Girona

Míchel: “Sembla que estem malament... i no és així”

El tècnic del Girona FC, Míchel Sánchez, ha comparegut davant dels mitjans en la prèvia del partit contra l’Osasuna, primer enfrontament a Montilivi d’aquesta temporada. Míchel ha volgut transmetre confiança i determinació, tot i reconèixer que l’equip encara està lluny de la seva millor versió. “Estic convençut que demà farem un bon partit. Necessitem l’afició més que mai, perquè junts som més forts”, ha declarat el tècnic, fent una crida al suport incondicional de la grada.

Almena, sortida imminent

Un dels temes més destacats de la roda de premsa ha estat la situació d’Iker Almena, qui ha sol·licitat sortir del club i no formarà part de la convocatòria per al partit de demà. Míchel s’ha mostrat sorprès per la decisió i ha explicat que ara el club haurà de valorar com abordar aquesta baixa inesperada, especialment en un moment en què l’equip busca estabilitat i cohesió en el seu joc.

Anàlisis del rival

El tècnic també ha analitzat l’Osasuna, un equip que considera molt sòlid i difícil de batre. “Tenen un ADN molt marcat, amb energia i verticalitat. Serà un partit complicat, però el que més em preocupa és trobar la nostra millor versió, especialment en termes de profunditat i agressivitat amb pilota”, ha afirmat Míchel, subratllant la necessitat de connectar millor en atac i ser més contundents a l’àrea rival.

Pel que fa al mercat de fitxatges, Míchel ha reconegut que la sortida d’Almena obliga el club a replantejar-se les opcions, però no ha volgut especular sobre possibles incorporacions. També ha mencionat que jugadors com Yáser Asprilla i Bojan necessiten temps per mostrar la seva millor versió, mentre que altres com Valery i Kreida segueixen en procés de recuperació.

Sorteig de Champions

Finalment, el tècnic ha destacat la importància de centrar-se només en el partit de demà, deixant de banda la expectació pel sorteig de la Champions i altres distraccions. “El partit més important és el de demà. Necessitem que l’afició se senti orgullosa de nosaltres”, ha conclòs Míchel, amb la mirada posada en obtenir una victòria que permeti al Girona arrencar amb bon peu a Montilivi aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)