Girona

Míchel: “Em sento molt feliç pel joc que ha fet l’equip”

El Girona ha celebrat la primera victòria del curs en la seva estrena a Montilivi. El tècnic madrileny dels gironins, Míchel, ha comparegut a la sala de premsa amb un posat alegre després de veure com el seu equip esvaïa els pocs dubtes que s’havien generat: “Deixant a banda el tema de la Champions, que ja vindrà, em sento molt feliç pel partit que ha fet l’equip. L’atmosfera era estranya i no m’agradava gens. Des de dins teníem la tranquil·litat que ho estàvem fent molt bé i només ens han xutat una vegada. El treball de pressió després de pèrdua i les segones jugades han estat molt bé. És la línia a seguir.”

Com ha gestionat el sorteig de la Champions en la prèvia del partit

“Al vestidor m’han dit que el Liverpool era un dels partits i estava content, però no hi ha hagut res més. Tothom s’ha centrat en el joc i això és fàcil perquè tenim un equip molt madur i són capaços de no pensar en altres coses que no siguin el partit. Els rivals que ens han tocat són molt top, alguns campions d’Europa, i volem que les nostres comarques vegin que anirem amb el cap ben alt per Europa.”

Mercat per tancar

“La plantilla està pràcticament tancada, pot haver-hi una sortida i alguna entrada. Veurem al llarg d’aquestes 24 hores que queden el que passa. Ara s’ha de veure l’ànima que demanem aquí a Girona i que quedi reflectit al joc.”

L’augment d’intensitat sense pilota

“El rival també juga, Torró i Moncayola seguien els nostres migcampistes. A vegades no donem importància al rival contra qui juguem, no ens han xutat a porteria després del partit. Hem guanyat les segones jugades del partit, l’Osasuna és un equipàs i l’entrenador ha plantejat un partit molt seriós. Fa la sensació que a nosaltres ens costa veure el costat positiu.”

El tècnic de Vallecas també ha valorat la capacitat del seu equip de recuperar pilotes: “La pressió després de pèrdua ha sigut top, sobretot els puntes. Una de les virtuts és jugar a camp rival, sense perdre en les primeres quatre o cinc passades.”

Retenir Tsygankov al mercat

“Viktor és molt important, però també ho són Gazzaniga i David. Viktor ens ha de donar més, el treball que fa sense pilota és molt bo i és capaç de donar profunditat amb pilota i sense. La qualitat de Viktor la necessitem i l’exigim”, ha dit.

Què has demanat a Francés?

“Així com Arnau, són jugadors molt intel·ligents. Són jugadors que els hem de gaudir i molt importants. Avui era el seu debut a primera divisió i és un jugador que ha completat els últims tres anys jugant-ho tot i molt fiable. Estem molt contents amb la seva incorporació i és jove. El club està creixent molt en aquest sentit, tenim molta confiança en ell”, ha conclòs el tècnic del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)