Girona

Míchel: “Tenim una plantilla bona i equilibrada”

Míchel Sánchez ha comparegut a la sala de premsa de Montilivi en la prèvia del partit davant del Sevilla de demà a les set del vespre. El madrileny ha fet un repàs de la llista de convocats i després del tancament del mercat: “Tothom està content perquè hem donat un pas endavant, l’any passat vam tenir jugadors cedits i aquest any només Danjuma, Bryan i Oriol; tenim jugadors joves i en propietat. Tenim una bona plantilla i adaptat a la nostra manera de fer. La versatilitat també hi és i per això penso que la plantilla és top per fer un molt bon any tenint una gran mentalitat”. El madrileny també ha comentat que Valery ha sigut una decisió personal.

Com has vist a Danjuma

“Ja ha entrenat. Danjuma ha vingut bé i ja està preparat. És veritat que ara amb l’aturada molts jugadors aniran amb la seva selecció, però és important treballar amb la nostra idea de joc. Espero que l’equip a poc a poc doni la millor versió el més ràpid possible. Estem a prop”.

Sobre el Sevilla

“Han canviat l’entrenador, el conec bé i vol tenir la pilota. És difícil, he vist el partit de casa contra el Vila-real, i han fet un molt bon partit. Tenen jugadors de molta qualitat al mig del camp, i per fora tenen molta profunditat a l’u per u. A la verticalitat amb Navas, Pedrosa o Juanlu, son capaços de desdoblar a l’extrem.

La seva idea penso que està en un procés, els canvis d’entrenador necessiten més temps i estan en aquest procés. Espero donar la millor versió”.

Com es prepara el partit en dos dies

“Només treballem en vídeos. És veritat que hi ha pocs dies per preparar els partits i hem vist vídeos i hem parlat amb jugadors sobre que necessitem. Serà així en els partits de Champions que ja vindran. Ara hem tingut poc temps per preparar el partit, la gent té la idea i la nostra idea de fer les coses al cop. Demà els petits detalls s’han de preparar”.

Quina formació veurem més aquest any?

“El sistema no és important. Avui he parlat amb l’equip que som els que recuperem més pilotes a camp rival. En aquest sentit hem fet un pas endavant respecte el darrer partit. Ara tenim altres jugadors que fan que tenim la pressió més a prop del que jo demano. Vull pensar que serà sempre així i és el que demano a la meva plantilla. No és 4-4-2 perquè Abel va jugar amb posicions intermitges i no és 4-3-3 perquè Miguel va jugar per dins i per fora. Necessitem guanyar amb superioritat numèrica la pilota. I no ens falta res al mig del camp; Asprilla per mi és un jugador al mig del camp”.

El mercat s’han fitxat molts perfils ofensius

“La nostra idea és construir un equip de darrera fins endavant. A la línia defensiva ja saben què fer amb la pilota, i també hem incorporat a jugadors bons com Pau López, Kreida o Francés. A dalt, necessitàvem jugadors amb profunditat i que a la zona tres mirin a gol”

L’operació Danjuma i dues fitxes lliures

“Ens dona verticalitat, u per u gol i versatilitat. Entre d’altres coses. Quique em va dir fa un mes o així, tot i que no estava clar, però sempre hem tingut la sensació que podria ser un jugador important per a nosaltres. Fa tres dies es va fer realitat i tots ho teníem clar”, ha explicat.

“Jo penso que no, la plantilla per mi està tancada. No em falta res i és una plantilla bona i equilibrada perfecte per competir en totes les competicions. Tinc moltes jugadores polivalents i això és molt important; Arnau, Francés, Danjuma, Bryan, Abel, Blind...”.

Ha canviat la persepció exterior?

“Jo demanava que canviés perquè volia fer un gran partit. S’instal·la el pessimisme i no em pensava que anava acord amb la realitat. No puc estar en el camp de ningú, però per mi hem et les coses molt bé. El club està en una fase de creixement i ha donat passes endavant des que estic aquí. És el camí del club i jo formo part d’aquest club. La victòria de l’altre dia ens dona una mica de tranquil·litat. A xarxes hi ha molta fressa”.

Almena a la lliga saudita

“Ara és una altra realitat, em poso en el cap d’Almena i sé que ha tingut un problema perquè ell es volia quedar i l’oferta era massa bo. La realitat del futbol és que hi ha molts mercats que et poden oferir coses que no son normals per un futbolista que acaba d’arribar al primer equip. Li desitjo el millor perquè és un gran jugador. N’estic segur que així serà”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)