Girona

“Estan treballats i tenen molt talent”

El rival Xavier García Pimienta, tècnic del Sevilla, valora el Girona abans del partit

L’entrenador del Sevilla, Xavier García Pimienta, va elogiar el Girona divendres, dient que és “un dels equips que està tocat per una vareta” i que el que va aconseguir la temporada passada “no va ser per sort, sinó perquè està ben treballat i té molt talent”. El català va advertir sobre el perill de Bryan Gil, “un jugador que surt del planter del Sevilla, que és internacional i que ho ha fet molt bé allí on ha estat”, tot i que va afegir-hi que el Girona no només era ell.

“Els haurem de tapar a tots i tenir la pilota el màxim de temps possible”, va dir Pimienta.

El tècnic barceloní no va lamentar la setmana curta després del partit de dimarts: “Hem tingut dies suficients per preparar el matx amb garanties.” I va insistir que és “obligatori que l’afició vegi que els seus jugadors ho deixen tot” per establir una comunió similar a la que es va viure en la segona part contra el Vila-real.

Malgrat els dos punts sumats en tres jornades, Pimienta es manté en el seu pla: “Volem ser protagonistes en atac, crear més ocasions de gol i ser consistents amb pilota”, va concloure el català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)