Debut disputat del Girona

Divisió d’honor juvenil. El conjunt de Sergi Mora fa mèrits per aconseguir la victòria en el debut en la lliga al municipal de Vidreres

Girona 1 G. Manresa 1

GIRONA:Andreev (Antonio, 54’), Gibert, Agulera, Fèlix (Nacho, 24’), Badia, Coromina, Jaime (Montes, 82’), Aimar (Zakarya, 82’), Arango, Marcos i Richard.GIMNÀSTIC MANRESA:Aleix Casals, Bertran, Pavel (Tasies, 63’), Torras, Guiu, Rubio (Gumà, 75’), Santarromana (Nieto, 70’), Korablov (Formatjé, 63’), Galobardes (Marce, 63’), Lamuela i Ethar.GOLS:1-0 (37’), Roldán. 1-1 (82’), Gumà.ÀRBITRE:Marc Pujol.T.G.:Roldán, Andreev i Zakarya. Pavel, Torras, Gumà i Bertran.T.V.:Cap.

El Girona Juvenil va iniciar la seva temporada a la divisió d’honor amb un empat 1-1 contra el Gimnàstic de Manresa en un partit molt disputat. Tot i que els gironins van començar amb certa lentitud, el porter va ser decisiu en la primera meitat, en què va salvar dues ocasions clares en els minuts 11 i 29. A partir del 30, el Girona va començar a dominar el joc, i ho va culminar amb el gol de Roldán en el minut 37 després d’una gran jugada per la banda dreta i una assistència de Givi.

Després del gol, els gironins van tenir diverses oportunitats per ampliar l’avantatge, incloent-hi un cop de cap en el minut 43 que va ser salvat sota els pals. En la segona part, tot i la calor, el Girona va continuar creant perill, amb ocasions clares per a Arango i Nacho. No obstant això, el Gimnàstic de Manresa va aconseguir empatar en el minut 82. Poc després, un cop de cap dels visitants va impactar al pal i es va mantenir l’empat fins al final. A Girona, encara hi ha molt de marge de millora.

Definit el grup de la Youth League

El Girona Juvenil ahir també va saber el seu calendari de la Youth League, que estarà format per sis equips, a diferència del primer equip. El París Saint-Germain, el Feyenoord, l’Slovan Bratislava, el PSV Eindhoven, l’Sturm Graz i el Liverpool seran els contrincants del conjunt gironí. L’Arsenal i el Milan són els dos equips que no han quedat emparellats amb els catalans. Se’n classifiquen 22 de 36 participants. D’altra banda, el club està esperant el vistiplau de la UEFA per disputar tots els partits al municipal de Vidreres.